Vi bygger nya bostäder

För att möta den stor efterfrågan på hyresbostäder är vårt mål är att ha en projektportfölj som innehåller projekt med minst 1 500 bostäder och att byggstarta 250 – 300 nya bostäder per år.

Gränden

Illustration på husen i kvarteret Gränden

Nu startar produktionen av projektet Gränden, i området Offerkällan på Norra Fäladen. Utöver att skapa nya bostäder är en av grundtankarna att utveckla och förbättra miljön inom området, bland annat genom att göra den nedsänkta gatan tryggare och mer levande.

Läs mer

Hammocken

Alla lägenheter är uthyrda i Hammocken

105 hyresrätter i Lunds nya stadsdel med spårvagnen utanför porten.

Läs mer

Klockan

Gatuvy från Klockan i Dalby

I bostadsområdet Klockan i Dalby har vi rivit de gamla radhuslängorna från 1963 för att ge plats åt 44 nya lägenheter.

Läs mer

Kryptan

Illustration husen i kvarteret Kryptan i Södra Sandby

Kryptan omfattar ett helt nytt kvarter centralt i Södra Sandby med bland annat en ny vårdcentral, femtio lägenheter i varierande storlekar, parkeringar, nytt bibliotek samt tio servicebostäder till vård- och omsorgsförvaltningen i kommunen.

Läs mer

Norra Bullerbyn

Alla lägenheter i Norra Bullerbyn är uthyrda

Mitt mellan Norra Fäladens centrum och den uppväxta lummiga Borgarparken bygger vi två hus med sammanlagt 106 hyresbostäder på 1- 4 rum och kök. De ljusa lägenheterna har generösa gemensamma ytor med kök och vardagsrum samt balkong.

Läs mer

Xplorion - Hållbart boende på Södra Brunnshög

Illustration på Xplorion

Längs den planerade spårvägsgatan på Södra Brunnshög kommer vi att bygga en ny typ av hyresrätter med inriktning på hållbarhet och miljö. Här kommer hyresgästen att kunna påverka både miljön och sin egen ekonomi på ett helt nytt sätt.

Läs mer