Fredrik Millertson rekryterad till ny VD för LKF

(2018-03-28)


Styrelsen har rekryterat Fredrik Millertson till ny VD för Lunds Kommuns Fastighets AB. Fredrik tillträder den 1 oktober och efterträder då Håkan Ekelund, som efter sex år slutar som företagets VD.

 ‑ Jag är glad att kunna presentera Fredrik Millertson som ny VD, säger LKFs styrelseordförande Mattias Olsson. Jag är övertygad om att Fredrik kommer fortsätta vidareutvecklingen av LKF, inte bara till ett modernt och hållbart fastighetsbolag, men också till en aktiv samhällsaktör som bidrar till att skapa ett bättre Lund. 

Fredrik Millertson är sedan augusti 2016 VD för AB Ystadbostäder och sedan april 2017 även för Ystads Industrifastigheter AB. Fredrik har dessförinnan arbetat som förvaltningschef på Tekniska förvaltningen i Örebro kommun, som VD för Koncernen Köpings Bostads AB och i olika ledande befattningar på ÖrebroBostäder AB.

- Jag är glad och förväntansfull över att få ta över arbetet som VD och att få vara med och ta nästa steg i LKFs utveckling, säger Fredrik Millertson. Jag ser också fram emot att arbeta tillsammans med många nya kompetenta kollegor, styrelse och kunder.Kontakta oss

Mottagare
[namn] - [befattning]Önskad kontaktväg