Lyckad Vinterfest för boende och företag på Fäladen

(2019-02-19)

Vinterfest Film

Det blev en lyckad Vinterfest på Fäladen den 16 februari, som kanske egentligen med tanke på stålande solsken och höga vädergrader, skulle ha kallats Vårfest.

LKFs initiativ till att skapa en levande stadsdel där det finns plats för alla, var mycket uppskattat av de boende. Det lyckade initiativet lockade cirka 2 500 personer till Fäladstorget där det bjöds på grillat, fika, porträttfotografering, uppträde av lokala band och ponnyridning – bland mycket annat.

- Tillsammans med Lunds kommun, föreningar och lokala företag – men framför allt alla som bor här, vill vi skapa en känsla av delaktighet, glädje och stolthet för sitt bostadsområde, säger Dennis Belec, områdesvärd.

Att ordna aktiviteter och möten för de som bor hos oss är något som LKF arbetar löpande med och kommer att satsa ännu mer på.

- Möten, engagemang och dialog skapar trygghet och trivsel. Vi vill att våra hyresgäster ska trivas tillsammans med oss, varandra och aktörerna i området. Nu ska vi ta med oss allt bra från Vinterfesten och påbörja planerna för en Sommarfest, avslutar Dennis Belec.Kontakta oss

Mottagare
[namn] - [befattning]Önskad kontaktväg