Musikhjälpen i Lund – kom och träffa oss på LKF

(2018-12-10)

Musikhjälpen och LKF

Ikväll drar Musikhjälpen i gång i vår stad. Vi på LKF stöttar årets tema helhjärtat och tycker det är en självklarhet att alla har rätt att funka olika.

LKF har beslutat att skänka 25 000 kronor till Musikhjälpen. Dessutom delar vi ut frukostpåsar till förbipasserande, då kan man även swisha en slant till Musikhjälpen om man vill. Uppmaningen är ”alla har rätt att funka olika – swisha gärna och ta en fika”!

- Vi är en viktig samhällsaktör i Lund, det är en självklarhet för oss att bidra till allas rätt att ha samma förutsättningar, säger Fredrik Millertson, vd på LKF.

Medarbetare från LKF kommer, den 11/12 och 14/12, att stå i hörnet Lilla Fiskaregatan/Kyrkogatan mellan cirka 7.30 – 9.30 för att dela ut frukostpåsar. Det är kollegor med olika uppdrag och från olika delar av vår organisation som finns på plats och vill hjälpa till.

- Vi ser mycket fram emot att träffa lundaborna och ge dem en bra start på dagen. Om man kan och vill så får man mer än gärna swisha en slant när vi bjuder på frukost. Tillsammans kan vi bidra till allas rätt att funka olika,  avslutar Fredrik Millertson.

 

 Kontakta oss

Mottagare
[namn] - [befattning]Önskad kontaktväg