Nu är LKFs nye vd, Fredrik Millertson, på plats

(2018-10-01)

Fredrik Millertson

I maj fick han jobbet som LKFs nye vd. Och från och med idag, den 1 oktober, är Fredrik Millertson på plats.

- Det känns väldigt roligt. Jag ser fram emot en spännande resa med LKF och våra medarbetare där vi sätter medarbetarskapet och kundservice i fokus, säger Fredrik Millertson.

Med en god kännedom om branschen, där Fredrik arbetat med olika fastighetsfrågor sedan mitten av åttiotalet, känner han sig trygg och förväntansfull att leda LKF framåt i det fortsatta utvecklingsarbetet.

- Jag upplever att vi har en stark, stolt organisation som präglas av stark LKF-anda, vilket gör att vi har en bra utgångspunkt att kunna bli ännu bättre, menar Fredrik Millertson.

Fredrik betonar även vikten av att ha en god arbetsmiljö och att ha roligt tillsammans på jobbet – för han är övertygad om att vi gör ett bättre jobb om vi trivs.
- Mår vi bra tillsammans så kommer kunden i slutändan att få bättre service och det blir en positiv spiral för oss och de vi arbetar för, säger Fredrik Millertson.

 När det gäller fritid så är det cyklingen som tar det mesta av hans tid, han cyklar gärna, ofta och långt. 

- Mitt längsta lopp var 123 mil och då cyklade jag i 64 i sträck, från Paris till Brest och åter tillbaka till Paris. Det kräver uthållighet och tjockt pannben, menar Fredrik. Loppet går var fjärde år, så till hösten 2019 är det dags igen, avslutar han och ler.Kontakta oss

Mottagare
[namn] - [befattning]Önskad kontaktväg