Stort intresse för vår föreläsning med Nina Rung

(2018-12-29)

Det finns ett stort engagemang för hur vi tillsammans kan bidra till en ökad trygghet i Lund. På bara några timmar nådde vårt inlägg om föreläsningen på Facebook sex tusen personer. Och många har redan anmält sitt intresse.

 Nina Rung, föreläsning 14 januari 2019, Lund

Den 14 januari har vi, tillsammans med våra samarbetspartners, bjudit in Nina Rung (bild till höger) till att hålla en föreläsning där hon kommer inspirera, motivera och vägleda oss om hur vi alla tillsammans, företag, föreningar och lundabor kan göra staden tryggare. Nina är känd från bland annat metoo-rörelsen och att vara en av grundarna till Huskurage, en organisation som har som mål att förebygga och förhindra våld i nära relationer.

- Nina är en skicklig inspiratör och talare. Vi är tacksamma att vi kan erbjuda en kväll fylld med inspiration och kunskap om hur jag och du som medmänniska kan agera till vardags, och vilka positiva effekter civilkurage har på vårt samhälle, berättar Britta Anfast, bosocial utvecklare på LKF.


 

Föreläsningen är gratis och alla är välkomna. Man behöver alltså inte vara en av våra hyresgäster för att anmäla sig.

Anmälan till föreläsningen görs på

Välkomna, hälsar vi på LKF, Kvinnojouren Lund, Hyresgästföreningen Lund, VOOV, Lunds kommun och Rädda barnen.Kontakta oss

Mottagare
[namn] - [befattning]Önskad kontaktväg