Välkommen på visning av kvarteret Nymfen i Södra Råbylund

(2018-12-27)


Kvarteret Nymfen
, med sina grönskande omgivningar, ligger i den nya stadsdelen Södra Råbylund. Här är det nära till Råbysjön och grönområden med parker och lekplatser.

Alla våra nybyggda lägenheter är uthyrda, men innan våra nya hyresgäster flyttar in vill vi passa på att visa dig hur fina lägenheterna är. Och vilken fin stadsdel Södra Råbylund är med både grönt och skönt och ändå nära centrum av Lund. Här finns något för alla.

Du är välkommen till Geologvägen 9 torsdagen den 10 januari klockan 17-19. Kommer du med bil finns det några p-platser vid Nymfen. Du kan också ta stadsbuss 5 till Guldåkerstorget.

Kvarteret Nymfen består av två hus med totalt 73 lägenheter. Det ena huset är i två plan och har loftgångar. Det andra huset är på 3-4 våningar med hiss. Lägenheterna i markplan har uteplats som omges av antingen häck eller ett räcke. I höghuset är uteplatserna upphöjda en bit ovanför mark. Höghuset har fyra etagelägenheter med två våningar. Samtliga lägenheter har ett lägenhetsförråd inne i lägenheten och inget extra förråd utomhus.

På vår öppna visning kan du kika in i tre olika typer av lägenheter, en 1:a, en 2:a och en 3:a.

På Södra Råbylund har vi även drygt 200 andra hyreslägenheter i flerfamiljshus och radhus. Dessa hittar du i kvarteren Slåttervallen, Diakonissan och Fossilen.

Välkommen! Vi ses.Kontakta oss

Mottagare
[namn] - [befattning]Önskad kontaktväg