Bildfilen heter:

Boportalen

Tanken med Boportalen är att det ska bli en ny digital kommunikationsplattform till dig som hyresgäst. Vi hoppas kunna lansera Boportalen till alla våra hyresgäster under 2023. Just nu pågår ett arbete med pilotgrupper där flera av våra hyresgäster får testa på och förbättra de funktioner som utvecklas.

I Boportalen kommer du bland annat få full koll på din lägenhet, information om huset/området. Där tänker vi också att du kan få samlad information om övergripande bra saker att ha koll på generellt från oss på LKF. Men även annan nyttig information från till exempel kommunen tänkter vi ska kunna läggas in här.

Pilot av Boportalen på Väster

Du som bor på nedan listade adresser på väster, kommer vara en av de första bland LKFs kunder att få testa LKFs nya, digitala kommunikationsplattform. Denna plattform kallar vi Boportalen!

Boportalen kommer så småningom att ersätta nuvarande Mina Sidor. Denna förändring gör vi som ett led i att höja servicen till våra kunder.

Berörda adresser på väster:

  • Folkparksvägen
  • Hårlemans plats
  • Hårlemans väg
  • Högbovägen
  • Murarevägen
  • Plåtslagarevägen
  • Stenmästarevägen
  • Trollebergsvägen

Vad innebär det att vara med i piloten?

Jo – Boportalen är LKFs nya och enklare digitala kommunikationsplattform för dig som kund. Här kan du enkelt kommunicera med oss på LKF och dessutom göra olika ärenden som du idag hittar på nuvarande Mina Sidor.

Då områden på Väster är först ut med att få prova den nya Boportalen, kommer alla funktioner som idag finns på Mina Sidor inte finnas tillgängliga i Boportalen. De ligger kvar på Mina Sidor, där du hittar dem precis som tidigare, under en övergångsperiod.

Vi ber dig som är med i piloten att använda de funktioner som finns i Boportalen, för vi vill gärna kunna få så mycket feed-back om nya Boportalen som möjligt från dig.

Vad kommer finnas i Boportalen i framtiden?

Med tiden kommer vi även att komplettera Boportalen med nya funktioner och tjänster som du inte haft tillgång till tidigare. Det kan till exempel vara funktioner där du får snabb tillgång till kommunens alla e-tjänster direkt på Boportalen. Du kommer också kunna hitta funktioner som enkelt leder dig till information och tjänster som du behöver vid in- och utflyttning. Snabb tillgång till adressändring, flyttstädning med mera.

Denna typ av funktioner kommer i ett senare skede, nu till att börja med fokuserar vi på ett basutbud.

Registrera ditt konto via din e-post adress

Skapa konto och logga in Boportalen via länken: boportalen.lkf.se
Använd den webbläsare (Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Safari) som du brukar använda när du surfar på internet. Det går bra att logga in både via dator eller Smartphone.

Logga med BankId eller skapa ett konto

Första gången du loggar in, måste du registrera dig och koppla ditt konto via din e-post. Därefter kommer du alltid direkt till de olika tjänsterna. Varje funktion/tjänst som du kan nå i Boportalen representeras av en ruta. Dessa rutor har ungefär samma funktion som apparna i din smartphone.

Mer information och hjälp för att logga in.