Glad tjej med lkf-jacka sitter på en cykel och samtalar med en kvinna

Betald sommarpraktik

Betald sommarpraktik är jobb för dig som är mellan 16 och 20 år gammal och söker ditt första arbete eller har begränsad erfarenhet. Jobbet ger dig sommarpengar, men är också en nyttig och rolig erfarenhet samt möjlighet att lära dig ta ansvar och växa. Nästa år så kanske du kan avancera till en mer erfaren plats hos oss? Kanske ett semestervikariat? Några våra anställda började hos oss som sommarjobbare.

Nu är ansökningstiden slut och samtliga platser till vår betalda sommarpraktik är tillsatta.

I år slog vi rekord i antalet ansökningar. Vi är glada och stolta över att många har sökt sommarjobb hos oss till sommaren 2021.

Att jobba hos oss på LKF

Arbetsglädje och starka team är något som vi pratar om hela tiden. Det är viktigt för oss. Så räkna med kamratskap, kul på jobbet och en betald solbränna! Du kommer lära dig ett yrke, men du kommer också få uppleva en god sammanhållning. Oavsett var du hamnar på vårt företag så kommer du hamna i ett gott gäng.

Jobben är dessutom riktigt roliga om du gillar att pyssla och vara lite händig.

Är du lite nervös med din ansökan till oss?

Har du aldrig arbetat tidigare? Pefekt! Skriv då det, det ser vi som en möjlighet! Var inte nervös eller tro att du måste ha 10 års arbetslivserfarenhet som en 16- eller 20-åring. Vi älskar att få träffa unga människor och vara deras första arbetsplats. Och vi vet exakt hur det är söka sitt första jobb - så vi visar mycket hänsyn när vi tittar på ditt brev till oss. Vi lovar! Vi är riktigt, rikgt, riktig schyssta!