Glad tjej med lkf-jacka sitter på en cykel och samtalar med en kvinna

Semestervikariat

Våra fyra värdeord Mänsklig, Pålitlig, Långsiktig och Utvecklande ligger till grund för vårt dagliga arbete och i mötet med såväl våra kunder som med kollegor inom LKF. Vi rekryterar till flera positioner under juni till augusti och vikariaten varierar i längd och startdatum.

Nu är ansökningstiden slut och samtliga platser till våra semestervikariat är tillsatta.

I år slog vi rekord i antalet ansökningar till våra semstervikariat som fastighetsarbetare, kundförvaltare, kundvärd, lokalvårdare och uthyrare. Vi är glada och stolta över att många har sökt semestervikariat hos oss till sommaren 2021.

Semestervikariat på LKF

LKF erbjuder dig en positiv arbetsmiljö och erfarenhet från fastighetsbranschen. Många tycker att gemenskapen med arbetskamraterna är något av det allra bästa med att arbeta på LKF – och när man trivs är det lättare att få andra att trivas, såväl kunder som arbetskamrater.

Din profil – olika för de olika rollerna

Kravprofilerna ser olika ut för rollerna men gemensamt är att du ska tycka om att ge service till våra kunder. Du ska även vara initiativtagande, noggrann samt tycka om att arbeta både självständigt och i grupp.

För oss är det viktigt med en blandad arbetsgrupp med medarbetare i blandade åldrar, varierande bakgrunder och olika personligheter.