Överenskommelse angående kanalutbudet

Com Hem och TV4 har nått en överenskommelse vilket innebär att alla Com Hem- och Boxerkunder återfår TV4, C more vissa andra TV4 kanaler under helgen.

Förhandlingarna innebär att Com Hem och Boxer återupptar sändningen av TV4, C More samt vissa andra TV4-kanaler under dagarna 21-22 december.

Vi på LKF förväntas få mer detaljer kring det exakta kanalutbudet när avtalet mellan Com Hem och TV4 är sammanställt. På Com Hems hemsida så meddelar de att avtalet skrevs på under lördagsnatten.

För mer information, gå in på www.comhem.se och "Mina sidor" hos Com Hem.

 

Information som Com Hem förmedlat till oss på LKF:

Com Hem och TV4 har under lördag 21 december arbetat med att slutföra grundavtalet gällande TV4 samt ett antal ytterligare kanaler. Detta innebär att vi åter börjat distribuera TV4 i det grundutbud som levereras via er fastighetsägare sent på lördagskvällen den 21 december. Detsamma gäller för Sjuan och TV12 för de kunder som tidigare hade dessa kanaler i sitt utbud.

Överenskommelsen omfattar i nuläget inte alla TV4:s kanaler och de av era boende som abonnerar på individuella betal-tv tjänster som påverkas kommer att få information om detta separat.