Din TV blir helt digital

Den 8 september digitaliserar Com Hem hela sitt tv-utbud. Detta gör att du som ser på tv via analoga kanaler måste byta till digitalt. Detta gäller inte våra hyresgäster i Revinge och Veberöd.

Hur du byter över till digitalt utbud och andra tips om din tv kan du läsa på Com Hems hemsida. Information kommer även i din brevlåda. 

Extra supportnummer för LKFs hyresgäster: 0775-171720 

I samband med övergången har LKFs hyresgäster fått ett eget nummer till Com Hems kundtjänst: 0775-171720 

Detta för att våra hyresgäster ska få snabbare hjälp av support som har god kunskap om de erbjudanden som unikt för LKFs hyresgäster. 

LKF erbjuder gratis digitalbox till alla hyresgäster

Vi erbjuder alla våra hyresgäster en gratis digitalbox, som kan användas om du har en äldre tv som inte har digitala kanaler. Då gör boxen så att du kan fortsätta titta på din tv, precis som vanligt. Som hyresgäst hos oss så är detta gratis för dig.

Boxen kan också behövas om du vill kunna se på fler kanaler, utöver grundutbudet. Har du en nyare TV så har den en inbyggd digitalbox och du slipper du en skaffa digitalboxen om du vill utöka ditt kanalutbud.

Enligt vårt gruppavtal med Com Hem så har alla rätt till en kostnadsfri digitalbox per lägenhet. Om du vill beställa en gratis digitalbox eller har frågor så kan du som LKFs hyresgäst ringa kan du ringa Com Hem, på telefon: 0775-171720

När du ringer, uppge att du är hyresgäst hos LKF samt vilken adress som du bor på och att du vill boka en digitalbox på vårt gruppavtal.

Se tv på fler enheter samtidigt

Med övergången till digital-tv har du också möjlighet att se program via fler enheter som till exempel mobil, platta eller dator. Registrera ett konto på Com Hem Play och börja titta gratis när och var du själv vill.

Extra förmånligt erbjudande för LKFs hyresgäster

Som kompensation för att TV4 inte var tillgängligt under december 2019 erbjuds du som hyresgäst att prova på abonnemanget TV Guld i 3 månader för 149 kr/månaden (ordinarie pris 509kr/månaden).

Beställ TV Guld med erbjudandet genom att ringa Com Hem kundservice på telefon 90 222. Ange vilken adress du bor på och att du är hyresgäst hos LKF.

Förresten, tips är att byta till digital-tv redan nu – så slipper du tänka på det i september!