Kundcenter stängt 11 september

Fredagen den 11 september är vårt kundcenter stängt för teamutbildning. Vi samlar då hela vårt kundcenter för att bli ett ännu bättre team och för att kunna ge dig som kund bästa möjliga service.

Med detta kommer följande tjänster inte vara tillgängliga under fredagen: 

Vår kundtjänst på Lilla Tvärgatan 21 stängt

Fredagen 11 september kommer vår kundtjänst på Lilla Tvärgatan 21 vara stängt för drop-in. Har du en bokad tid sedan tidigare kommer personen som du ska träffa ner till entrén och öppnar för dig. 

Senare svarstid för mejl och telefon

Om du kontaktar oss via mejl kommer det att vara lite längre svarstid än vad vi brukar ha. Under måndagen kommer vi självklart att kolla på de ärenden som kommit in under fredagen. Vår telefon: 040- 35 85 00 är stängd under hela dagen. Vi har uppdaterat vår telefonsvarare med kontaktuppgifter till vår jour, om det är så att du har ett brådskande ärende.

Jouren är öppen hela dagen

Om du har ett ärende som inte kan vänta till nästa vardag går det bra att kontakta vår jour: 040-67 69 379. Läs mer om vilken typ av ärende som är akut och när du ska kontakta vår jour. 

Gör felanmälan dygnet runt

Felanmälan kan du fortfarande göra via Mina Sidor. Logga in och registrera ditt ärende när det passar dig, så återkommer vi så fort vi kan.