En bild över Xplorion. En faktaruta syns där det står att det är ett rökfritt boende och att mobilitetstjänster ingår, att tillgång till elbilspool ingår i hyran, samt elcykel.

Lägenhetsväljaren som hjälper dig att hitta drömlägenheten

Bara två veckor kvar tills vi stänger anmälan för våra nybyggda lägenheter i Xplorion på Brunnshög och påbörjar uthyrningen. Lägenhetsväljaren för Xplorion hjälper dig att se var lägenheterna är placerade i huset.

Lägenhetsväljaren hittar du på sidan för Xplorion, www.lkf.se/xplorion

Använd pilarna för att rotera huset. Några av lägenheterna har bara fönster in mot innergården. För att hitta dessa så måste du rotera byggnaden.

En tvåa, som en fyra

I Xplorion finns det tvåor och treor som är lika stora som en vanlig fyrarummare. Konceptet är att man ska själv kunna inreda och skärma av det stora rummet och göra flera rum i ett. Ena veckan kanske du kan skapa ett extra sovrum, medan en annan vecka möblerar du så att du har ett mindre hobbyrum.

Det är lätt att missa de stora tvåorna och treorna, speciellt om du ställer in vårt digitala verktyg så att bara fyrorna ska visas för dig. Ta därför gärna en extra titt, kanske är konceptet något som tilltalar dig?

Har du en fråga om Xplorion?

Maila oss gärna, 
anna.carping@lkf.se eller ina.jarnekrantz@lkf.se