Leende kvinna med axellångt mellanblont hår och färgad blus. Står framför hyllor med färgglada skor.

Läs specialnumret av vår kundtidning 72 kvadrat!

Hur har företagare i Lund anpassat sig till en pandemi? Vilka nya vänskaper mellan hyresgäster har uppstått under året? Och hur har LKF arbetat annorlunda?

Alla svar finns i senaste numret av vår kundtidning 72 kvadrat där vi sammanställer insatserna för kampanjen #Starka Tillsammans. 

Stöttade Lundaföretag och hyresgäster fick rabatt

Under våren och sommaren har du som hyresgäst fått rabatter och erbjudanden hos flera företag i Lund, som hyr lokal hos LKF. Nu har vi intervjuat några av företagarna som var med i kampanjen #Starka Tillsammans till vår tidning.

Några citat från intervjuerna:  

- Vi har fått många nya kunder i denna svåra tid och flera av dem visste inte att vi fanns, till exempel studenter. De var mycket tacksamma för rabatten, säger Gulshan Jakubzjanova, Salong Kammaren. 

- Vi har lärt oss mycket och vi har tvingats att jobba utanför boxen, vilket gjort oss mer flexibla, säger Atte Bachmann, Restaurang M.E.A.T. 

Läs de olika intervjuerna om företagen: Pigga Peggys skor, Restaurang M.E.A.T.Africa Daily MarketLiLjung Design Smycken, Restaurang Viva, Herrshopen, Salong Kammaren och Glasögonmagasinet. 

Oväntade vänskaper och hjälp, grannar emellan  

När vi inte kan besöka nära och kära har våra grannar fått en ännu mer betydande roll i våra liv. I Revinge finns det ett fint reportage om hur grannarna Kerstin och Jens utvecklat sin vänskap under året. Även hjälporganisationer för till exempel handling har varit en betydande roll, möt Viola som är volontär på Linero. 

LKF har arbetat annorlunda  

Under året har vi fått ställa om vår verksamhet, många bosociala aktiviteter anpassades till corona-säkerhet och dessutom sändes en del av dem live via Facebook. Även sommarens föreningsaktiviteterna fick anordnas annorlunda, till exempel prova på Thaiboxning 

LKF har gjort flera insatser som är utspridda lite över allt i tidningen: möjliggjorde för utomhusbesök på kategoriboenden, satsade på våra digitala kanaler och kundbemötande, ökat städningen på våra kategoriboenden och mycket mer. 

Läs tidningen i sin helhet - digitalt eller pappersformat

Välkommen in och läs tidningen i sin helhet: 72 Kvadrat nr.1 2020 

Alla våra hyresgäster och företag som hyr lokal hos oss får tidningen i brevlådan inom en snar framtid. 

Kolla även in tidigare nummer av vår tidning 72 kvadrat.