Hjärta där det står

LKFs stödpaket #Starka Tillsammans lanseras

Vi befinner oss i en situation som påverkar hela samhället. Därför lanseras nu LKFs stora satsning - Starka Tillsammans. Satsningen består av flera delar för att stötta våra lokalhyresgäster, hyresgäster och medarbetare.

Unikt samarbete och erbjudande – sammanför hyresgäster och butiker  

LKF har genomfört flera åtgärder för att hjälpa verksamheter som hyr lokal hos LKF.   

Bland annat har det genomförts:   

  • Förlängd tid att betala hyror – upp till 90 dagars anstånd  

  • Möjlighet att få hyresreducering – med max 50%   

  • Alla LKFs anställda har fått en tidig julklapp, ett Citykort laddat med 450 kronor att stötta cityhandeln i Lund, där många av våra lokalhyresgäster finns  

  • Samarbete och synlighet – vi stöttar våra lokalhyresgäster ekonomiskt för att kunna ge rabatt till våra 20 000 hyresgäster 

Många lokalhyresgäster intresserade av LKFs erbjudande 

LKF har fått mycket positiva reaktioner på initiativet #Starka Tillsammans från lokalhyresgästerna, redan har ett tjugotal lokalhyresgäster visat intresse. 
 
En av de lokalhyresgäster som välkomnar erbjudandet och som ser fram emot att erbjuda LKFs hyresgäster rabatt är Annika Wilander på Pigga Peggy Skor AB. Annika har haft sin butik på Lilla Tvärgatan 5 och har varit kund hos LKF sedan augusti 2014. 

“Jag uppskattar att LKF tänker på oss och vill hjälpa till – det där med kundrabatt är en mycket trevlig idé!”  

LKF delar ut presentkort i Lund city till alla 250 medarbetare  

Under april så delade LKF ut presentkort á 450 kronor till alla anställda - tanken med den tidiga julklappen är att hjälpa både medarbetare och handeln i Lund under utmanande tider. Presentkorten kan användas i Lund city, i de butiker som är med i Citysamverkan.   

-Med utdelningen av presentkorten skickade vi också med vilka butiker som hyr lokaler hos oss. Då får våra medarbetare möjlighet att stötta Lunds butiksägare när det behövs som mest, säger Annika.   

Fakta om #Starka Tillsammans   

Satsningen #Starka Tillsammans är en levande kampanj där LKF fyller på med nya delar efterhand. Kampanjens aktuella erbjudande uppdateras löpande här på vår hemsida: www.lkf.se/StarkaTillsammans   

 Kontakt: 
Gunilla Flygare, affärsutvecklingschef/ vice vd
gunilla.flygare@lkf.se
046-35 85 13

Annika Ramqvist, lokaluthyrare
annika.ramqvist@lkf.se 
046- 35 85 20