Uppdaterad: Ny leverantör för TV och bredband i Veberöd

Onsdag 10 juni kl. 09.00-09.30 bytte vi leverantör av TV till våra fastigheter i Veberöd.

Uppdatering:
Teckna avtal för bredband genom Via Europa 

Ibland fungerar det inte riktigt som vi tänk oss, vilket tyvärr gjorde att du inte kunde teckna bredband via den nya leverantören av TV-utbudet i din lägenhet – Sydantenn AB. Vi ber om ursäkt för detta!

För att du, så fort som möjligt, ska få tillgång till internet har vi nu skrivit ett nytt avtal med ViaEuropa för leverans av bredband.

Såhär får du bredband genom ViaEuropa

Du får nu tillgång till vårt öppna bredbandsnät som klarar hastigheter på upp till 1000 Mbit/s. Bredbandsnätet drivs av Via Europa och på deras hemsida kan du välja fritt mellan flertalet tjänsteleverantörer.

Du registrerar dig enkelt via deras hemsida: www.viaeuropa.se där du uppger din adress. Sedan väljer du den leverantör och tjänst som passar dig bäst.

______________________________________________________________________

Samma kanalutbut på din TV som tidigare

Vår nya leverantör är Sydantenn ab och de kommer att leverera samma kanalutbud till din Tv som tidigare. Internet levereras via ViaEuropa, där du kan välja bland flera olika erbjudanden. 

Vill du ändra ditt kanal-utbud till TV:n? Nya kontaktuppgifter

Om du inte var kund hos vår tidigare leverantör, Telia, eller vill ändra något av det utbud du har idag är det till Sydantenn som du ska vända dig. 

Bredband genom ViaEuropa 

ViaEuropa levererar bredband till majorteten av våra fastighetet. Du kan välja mellan flera olika erbjudanden och lösningar. Kontakta deras support vid frågor:https://www.viaeuropa.se/page/support/

Frågor? Vänd dig direkt till Sydantenn

Vid frågor om Tv och bredband eller andra funderingar i samband med bytet är du välkommen att kontakta Sydantenn direkt via deras support:

www.sydantenn.se

Telefon: 040-601 22 22

Fyll i kontaktformuläret