Små ambassadörer på Gränden fick korv och information

Under onsdagen den 21 januari fick små och stora höra mer om vårt förtätningsprojekt Gränden då vi bjöd våra små grannar på förskolan Hans och Greta på grillträff.

Anledningen till grillträffen är att vi på LKF nu ska börja nästa etapp i projektet Gränden. Och då blir förskolan Hans och Greta närmaste granne. Vi tycker därför att det är viktig för våra små ambassadörer att redan nu få veta vad som kommer att hända på andra sidan byggstaketet framöver

Under eftermiddagen bjöd LKF på grillad korv och fika och Anna Medin, projektledare, och Sebastian Mati, områdesvärd, berättade om vad som kommer att hända nu när vi börjar bygga nära deras förskola. Det kom många nyfikna frågor från pedagoger och vårdnadshavare och barnen lovade att hålla ett öga på bygget åt oss under tidens gång genom de titthål som planeras i byggplanket mot arbetsplatsen.

-Vi vill skapa relation och förtroende när vi påverkar boende, barn och verksamheter. Framför allt i projekt som St Hans Gränd, då bygger nya bostäder där det bor och lever människor, säger Anna Medin, vår byggprojektledare.

- Det blir så klart många som påverkas i sin vardag här, det är svårt att bygga utan att det märks och ibland blir lite stökigt, därför är det viktigt att vi berättar vad som är på gång och att vi på LKF finns här för eventuella frågor, menar Anna.

Se filmen från träffen med våra små ambassadörer: 

Läs mer om Gränden