Kollage med bild på vit stenfasad med balkong samt utsikt inifrån lägenhet och ut genom balkongdörren.

Välkommen till Gränden - coronasäker inflyttning!

Idag hälsade vi våra första hyresgäster hjärtligt välkomna till nyproduktionen Gränden, en del av området S:t Hans gränd.

Solen hade precis trängt igenom morgonens dis som fortfarande kunde anas på himlen när de kommande hyresgästerna började anlända till Gränden. Där stod LKFs medarbetare redo att välkomna och ge ut nycklarna till lägenheterna till våra kommande hyresgäster.

Nyckelutlämning på ett lite annorlunda sätt

I dessa tider är det extra viktigt att vi på LKF tänker igenom våra rutiner och ser till att arbeta annorlunda för att ge bästa möjliga säkerhet till våra hyresgäster och oss som arbetar.  

- Vi planerade att kunna vara utomhus för att på ett enklare sätt kunna hålla avstånd till varandra. Vi bjöd även in de kommande hyresgästerna i mindre grupper än vad vi brukar, vilket fungerade bra. Dessutom såg husen helt magiska ut i morgonljuset! Säger Ina Jarnekrantz, ansvarig uthyrare för nyproduktion 

Gränden har totalt 164 lägenheter fördelade på åtta stycken hus, som kommer att hyras ut i två etapper. Idag påbörjades inflyttningen av den första uthyrningsetappen och fler kommande hyresgäster flyttar in idag och under resten av året - i takt med att lägenheterna blir klara.  

Den andra uthyrningsetappen kommer att vara under våren 2021.