Bildfilen heter:

Snart skickas information ut om underhåll av lägenhet till dig som är berörd hyresgäst hos LKF. Senast 17 december behöver vi få ditt svar.

Håll utkik i din brevlåda – snart är vinterns HLU-utskick på väg ut till cirka 4 500 av våra hyresgäster

Håll utkik i din brevlåda – snart är vinterns HLU-utskick på väg ut till cirka 4 500 av våra hyresgäster! Det skickas direkt från tryckeriet 1 december.

Genom det hyresgäststyrda lägenhetsunderhållet (HLU) kan du som hyresgäst själv bestämma mellan att få underhåll av de material som redan finns i din lägenhet eller få återbäring i form av ett hyresavdrag på januarihyran.

Beroende på i vilket område du som hyresgäst bor, får du erbjudande om underhåll en gång om året. Vanligtvis sker det i april eller november. Det gäller alla som bor i hus äldre än åtta år.

Skickas direkt från tryckeriet 1 december

I år, 2021, skickas höstens utskick första december från vårt tryckeri. Det innehåller en folder och en blankett. I foldern finns bland annat information om hur blanketten ska fyllas i, hur återbäringen fungerar och när underhållet utförts. Vi behöver din beställning senast den 17 december. Om du avstår från underhåll behöver du inte skicka in någon beställning. Återbäring får du ändå.