Bildfilen heter: 72 kvadrat_nyhet_webb.jpg

Läs senaste numret av vår kundtidning 72Kvadrat

Sommaren är här, likaså årets första nummer av vår kundtidning 72Kvadrat. Den här gången med temat Vi bryr oss. Med det menar vi framförallt att vi lyssnar. Vi lyssnar mer än gärna på vad du tycker om att bo hos oss, det är så vi lär oss och utvecklas.

Är du kanske nyfiken på vad som händer med några av de idéer som kommer in till oss från er boende? Det ger vi svaret på i ett av reportagen. Läs också om hur viktigt det personliga mötet med dig som hyresgäst är i vårt arbete. I sommar ordnar LKF praktikplatser till drygt 50 av våra unga hyresgäster. De ska hjälpa till att göra det fint på LKFs områden. Möt tre av dem i 72Kvadrat.

#StarkaTillsammans 2.0 – unika rabatter till dig som är hyresgäst hos oss

För de allra flesta blir det ännu en sommar hemma i Lund – en fin plats att spendera soliga och varma dagar i. I tidningen hittar du en guide til de restauranger eller caféer som är med i #StarkaTillsammans – en del av vår satsning att på olika vis stötta under pandemitid. Som vår hyresgäst erbjuder vi dig unika rabatter. 

Vi bryr oss om hur du har det

Under året som gått har pandemin varit med och satt agendan. Men vi på LKF har också blickat framåt och formulerat en ny affärsplan. I planen är våra hyresgästers trivsel i fokus idag såväl som i framtiden. Temat Vi bryr oss är hämtat från planen och är ett av tre kundlöften; Ett hem för dig, en plats att trivas på och en hyresvärd som bryr sig.

Läs tidningen i sin helhet - digitalt eller i pappersformat

Välkommen in och läs tidningen i sin helhet: 72 Kvadrat nr.1 2021
Alla våra hyresgäster och företag som hyr lokal hos oss får tidningen i brevlådan inom en snar framtid.

Kolla även in tidigare nummer av vår tidning 72 kvadrat.