Kvinna som sträcker händerna mot himlen

Vår Års- och hållbarhetsredovisning för 2020 är här

Med temat Hållbar resa 2020 sammanfattar vi året 2020 i vår Års- och hållbarhetsredovisning. Det har varit ett annorlunda år som vi har tagit oss igenom med ett tydligt hållbarhetsfokus och en stark och trygg ekonomi. Tillsammans har vi visat att ”starka team” och ”arbetsglädje” har motiverat LKF att göra ett bra jobb. För oss själva, för våra medarbetare, för våra kunder och för Lund.

2020 innebar att vi ställde om delar av vår verksamhet för att hantera pandemin. Vi har också tagit stora kliv digitalt och arbetat vidare med att skapa trygga och trivsamma områden. 2020 är året då vi blivit helt fossilbränslefria, börjat arbeta med klimatdeklarationer i vår nyproduktion, fortsatt att hållbart förvalta våra fastigheter från 1960- och 1970-talen, förenklat servicen för våra kunder, haft inflyttning i vårt innovationsprojekt Xplorion samt startat en delad bilpool.  

Tillsammans har vi uppnått merparten av alla de mål vi satte upp i vår strategiplan för 2017 – 2020. När vi nu kliver in i en ny fyraårsperiod ska vi arbeta enligt vår affärsplan för 2021 – 2024, ”Den hållbara kundresan”. Detta och mycket mer kan du läsa om i vår redovisning!

>> Läs 2020 års- och hållbarhetsredovisning i sin helhet

>> Läs mer om årets redovisning här