Vår digitaliseringsresa för underhållsplanering kan vinna nationellt pris!

Vårt initiativ på LKF kring att förbättra vår underhållsplanering genom att bland annat göra den mer digitaliserad är nominerad i Sveriges Allmännyttas nationella tävling – Den vita älgen.

Tävlingen ska uppmärksamma projekt och insatser som driver digitaliseringen framåt i organisationen. ​​​​​​​Vi som är nominerade har på olika sätt satsat på ett initiativ som utmanat invanda sanningar och med ett nytt arbetssätt genomfört en förändring som gör nytta av möjligheter med digitalisering.

Vår digitaliseringsresa kring underhållsplanering är med då vi på LKF har släppt på våra gamla arbetssätt. Att vi visat mod och engagemang att utforma ett helt nytt arbetssätt kring underhållsplanering, med väl fungerande och integrerade IT stöd.

Vårt inledande arbete har lett fram till en bra process som ger oss bättre koll på våra hem, faktabaserad planering och långsiktigt budgetarbete.

Nu håller vi tummen för att få pris för vårt goda initiativ - nominieringstiden i tävlingen pågår fram till 1 september!