Bildfilen heter:

Co-Bygg – vi bygger källaren, hyresgästen bygger lägenheten ovan

Vi har CoLive där du delar vardagsrum och aktivitetsrummen med andra. Nu har vi också Co-Bygg. Här får du ta med dig eget tegel, cement eller virke för att bygga din egen lägenhet.

Kalla in en massa vänner och kavla upp ärmarna så ses vi på Brunnshögsgatan 39 på Brunnshög i Lund.

Satsningen är en del av vårt hållbarhets- och innovationstänk som vi tar på väldigt stort allvar, årets alla dagar. Dessutom har vi ju lovat i våra kundlöften att vara mer flexibla och utgå från kundens behov så långt som det är möjligt.

Använd en av våra elcyklar

En av våra byggingenjörer kommer finnas på plats och kommer stötta dig i tänket. Sen är det upp till dig och dina vänner att bygga med byggmaterialet som ni valt. Allt byggmaterial är tillåtet så länge det är hållbarhetsklassat.

För att gå ytterligare ett steg i hållbarhetstänken så bör allt lyftas, flyttas och byggas för hand. Det går bra att låna av lådcyklarna som finns i våra elbil- och elcykelpooler hos våra färdigbyggda hus på Brunnshög.

När det är dags för dig att flytta så var ute i god tid med att skriva ut lappar till grannarna. Din lägenhet måste du nämligen ta med. Bor du längst ner så behöver ju grannarna ovan informeras i god tid. Du flyttar ut, de flyttar ner ett steg.

Vi har färdigbyggda lägenheter (också)

Är du sugen på att hyra en lägenhet inom Lunds kommun men med mindre tjafs och hög standard? Det har vi som standardutbud så klart. Välkommen till oss, vi är det kommunala nytänkande och serviceinriktade fastighetsbolaget LKF med över 10 000 lägenheter inom kommunens alla hörn.