Bildfilen heter:

Det var många barn som fick möjlighet att springa Nobelloppet som LKF sponsrade

LKF sponsrar Nobelloppet på premiären av Brunnshögskalaset

Söndagen den 4 september anordnades Brunnshögskalaset för första gången. LKF var tidiga med att bygga hyresrätter på Brunnshög och vill bidra med nya hem samt till liv och rörelse i stadsdelen, därför var det självklart att vara en av de stora sponsorerna till Nobelloppet.

- Vi är stolta att kunna ge alla barn som vill möjligheten att delta i det allra första Nobelloppet på Brunnshög.  Jag hoppas att loppet kommer att bli en tradition! Jag ser fram emot att följa hur stadsdelen kommer att förändras för varje år med fler bostäder, butiker och service, säger Gunilla, affärsutvecklingschef på LKF. 


Två stora parker, över 1000 boende och flera restauranger och service har öppnat. Det var helt enkelt dags att fira att Brunnshög blivit Brunnshög. LKF var tidigt på plats i stadsdelen och vi har bidragit med cirka 225 bostäder, flera restauranger och ett gym. Nu bygger vi två nya bostadshus intill Nobelparken. Därför var det självklart för oss att ställa upp som en av de största sponsorerna för Nobelloppet – ett lopp genom parken på 700 meter, så att alla barn kunde delta gratis.  

Läs mer om LKF på Brunnshög 

Premiärservering för Lilla Ved på Brunnshög

LKF välkomnar första gymmet i Brunnshög som lokalhyresgäst

LKFs lokalhyresgäster öppnar den första kvarterskrogen på Brunnshög

LKF bygger hyresrätter på Brunnshög

107 nya hem i Lund – vi är igång med Mariehus och Colive delningsbostäder!

LKFs bostäder på Brunnshög