Nu kan du få din faktura digitalt via Kivra samt betala din hyra enkelt med Swish

Från 2022 kan du enkelt betala din faktura med Swish. Den första hyresavin blir för februarihyran. På fakturan kommer det finnas en QR-kod och ett Swish-nummer. Vi skickar även hyresavierna digitalt till dig som är ansluten till Kivra. Som tidigare har du även möjlighet att betala din faktura via autogiro eller som e-faktura direkt till din internetbank.

För att göra det smidigare för dig som hyresgäst och för att spara miljön tar LKF nu steget med att att skicka hyresavierna digitalt via Kivra. Du som inte är ansluten till Kivra påverkas inte utan får din faktura i brevlådan som vanligt till du ansluter dig till Kivra. Du som betalar din hyra med autogiro eller e-faktura påverkas inte.

Vill du som är ansluten till Kivra inte ha din faktura digitalt – loggar du in på ditt Kirvra-konto och ändrar inställningarna där. 

Betala med Swish

Det har varit en stor efterfrågan från våra hyresgäster att kunna betala sin hyra med Swish. LKF kan nu erbjuda sin hyresgäster den möjligheten. På hyresavin finns en QR-kod och Swishnummer att använda för att enkelt betala din hyra via Swish.

Du kan alltid se din faktura genom att logga in på Mina sidor