Välkommen på pressvisning av kvarteret Mineralen i Veberöd, tisdagen den 12 juni klockan 14.00.

Kvarteret Mineralen i Veberöd Kvarteret Mineralen i Veberöd

Tisdagen den 12 juni har LKF visning för allmänheten av våra nya attraktiva marklägenheter i kvarteret Mineralen. Det har varit stort intresse under hela byggtiden för LKFs bostäder i Veberöd och nu är de klara för inflyttning.

De 37 nya marklägenheterna i Veberöd har ett unikt läge med utsikt över Romelåsen. Placeringen nära skola och Veberöds centrums goda service, samt närheten till naturupplevelser och ett rikt föreningsliv bidrar säkert till det stora intresset för lägenheterna.

Området är utformat med ett radhuskoncept som LKF har erfarenhet av och som är mycket uppskattat av våra hyresgäster. De 37 lägenheterna är på 2–4 rum och kök med boyta på 51 – 100 m2.

Alla lägenheter har egen trädgård med uteplats och materialvalen inomhus är moderna och ljusa med bland annat helkaklade badrum med både tvättmaskin och torktumlare. Klinkergolv i hallen och ekparkett i resten av lägenheten tillsammans med bra förvaringsmöjligheter och modern utrustning i köket med spis med glaskeramikhäll och diskmaskin bidrar till ett funktionellt och praktiskt boende.

Husen är ritade av Jaenecke arkitekter.

Välkommen på pressvisning tisdagen den 12 juni klockan 14.00. Adressen är Dolomitgatan i Veberöd.

LKFs VD Håkan Ekelund och byggprojektledare Diana Paunovic finns på plats för att berätta mer om projektet.

2018-06-08 15:00:37