Vi är #StarkaTillsammans. LKF bidrar till en bättre vardag för hyresgästerna.

LKF kör återigen igång kampanjen #StarkaTillsammans - för att stötta lokal- och bostadshyresgäster. LKF kör återigen igång kampanjen #StarkaTillsammans - för att stötta lokal- och bostadshyresgäster.

Pandemin har på olika sätt satt sina spår i vår vardag, framför allt hos de som hyr lokal hos oss, men även de som bor hos oss. Dessutom ser ju vardagen annorlunda ut för våra medarbetare.

Vi vill därför visa att vi bryr oss lite extra i en tid som fortfarande inte är sig riktigt lik. Nu kör vi på LKF igång #StarkaTillsammans igen! Kampanjen består av tre delar:

Unika erbjudanden hos våra restauranger och caféer till våra hyresgäster
Var femte lundabo bor hos oss. Denna gång får alla våra 20 000 hyresgäster unika rabatter och olika smakfulla erbjudanden för att stötta våra lokalhyresgäster som har verksamhet inom restaurang och caféer. Vi vill på detta vis stötta en av de mest utsatta branscherna under pandemin, samtidigt som vi ger våra hyresgäster lite guldkant på vardagen.

Sommarpresentkort till våra medarbetare
Som förra omgången av #StarkaTillsammans får de som jobbar här hos oss ett presentkort. Tanken är att vi ska stötta handeln i Lund samtidigt som vi vill visa uppskattning och skapa arbetsglädje för våra medarbetare.

Presentkortet, ett Lund citypresentkort på 500 kronor, skickas hem till våra kollegor under maj månad.

Hyresrabatt till våra lokalhyresgäster
Eftersom många lokalhyresgäster har haft det svårt ekonomiskt, erbjuder vi dem möjligheten att ansöka om hyresrabatt för perioden januari-mars 2021. Regeringen kompenserar sedan oss på LKF med 50 procent av den nedsatta hyran. Varje ansökan kommer prövas individuellt.

För att agera proaktivt har vi i väntan på beslut om eventuell hyresrabatt gett anstånd med att betala hyran till de lokalhyresgäster som har hört av sig.

Mer information om LKFs insatser för att bidra till en bättre vardag för våra hyresgäster och medarbetare finns på lkf.se/starkstillsammans.

Vi är #StarkaTillsammans – nu hjälps vi åt, orkar lite till och tar extra mycket hand om varandra!