Bildfilen heter:

Under informationsmötet berättade vi om vad som kommer åtgärdas i husen och i utemiljön. Vi berättade också om att du som hyresgäst inte kan bo kvar under de 12 veckor som just din lägenhet renoveras. Och också hur din hyra kommer att påverkas. Foto: Johan Alsén

Dags för hyresgästgodkännande

17 och 18 maj kunde vi äntligen träffas igen och berätta mer om ombyggnaden av Klostergården. Vi har nu fått klart för vilka åtgärder som behöver att göras för att husen ska hålla många år till och klara dagens krav. Vi informerade även om det godkännande vi behöver från dig att för att få tillgång till din lägenhet för ombyggnaden. För dig som inte kunde vara med har vi nu skickat information om ombyggnaden och en blankett du ska skicka in påskriven till oss.

17 och 18 maj kunde vi äntligen träffas igen och berätta mer om ombyggnaden av Klostergården. Vi har nu fått klart för vilka åtgärder som behöver att göras för att husen ska hålla många år till och klara dagens krav. För dig som inte kunde vara med kommer här information om ombyggnaden – vi har även postat informationen och den blankett för så kallat hyresgästgodkännande.

Blanketten behöver du skriva under och skicka senast den 3 juni 2022. Är ni två som står på kontraktet behöver vi bådas underskrift. 

Vad kommer vi göra i husen och på gårdarna?

I vår broschyr C/O Klostergården - din lägenhet, fastigheten och utemiljö, hittar du den information som vi presenterade under träffen. Förutom alla åtgärder vi gör i lägenheterna hittar du även information om åtgärder vi kommer att göra i trapphusen och entréerna och hur vi kommer förbättra utomhusmiljöerna – där vi haft bra nytta av de önskemål vi fått från dig och dina grannar. 

Annat boende under ombyggnaden i din lägenhet

När vi renoverar i din lägenhet så kommer du inte att kunna bo kvar. Då erbjuder vi dig en annan, möblerad bostad. Har du möjlighet att ordna eget boende under de 12 veckorna, så har vi ett erbjudande för att kompensera dig för det. Det finns även möjlighet att ange intresse för en eventuell direktflytt. Ange gärna ditt intresse på den bifogade blanketten den är inte bindande utan för att vi ska kunna få en prognos.

Skicka in din blankett senast 3 juni 2022

Vi har skickat med ett hyresgästgodkännande i två exemplar för ditt godkännande. Vi behöver ditt godkännande skriftligt innan 3 juni 2022. Du skickar in ett exemplaren till oss med det bifogade svarskuvertet. hyresgästgodkännandet är till för att ge oss rätt att under ombyggnaden få tillträde till din lägenhet. Intresseanmälan för alternativt boende under renoveringen och önskan om direktflytt är inte bindande. I god tid innan renoveringen för just din lägenhet så återkommer vi med mer exakta uppgifter.

Varma hälsningar! 
Projektgruppen C/O Klostergården 

P.S Den 1 juni finns vi på plats i området mellan klockan 16.00-18.00. Under den tiden kan du komma förbi om du har någon fråga du vill ta upp med oss direkt. Håll utkik efter vårt tält! Och – du är ju också alltid välkommen att mejla oss på ombyggnad@lkf.se eller ringa kundcenter på 046-35 85 00.