Bildfilen heter:

Nu har vi skickat ut lite mer information till första huset om att välja tillfälligt boende under ombyggnaden. Det gäller boende på Sunnanväg 2 A–G. Övriga kommer få information minst tre månader innan start i just dennes lägenhet.

Nu är det dags för första huset, Sunnanväg 2 A–G

Vi kommer allt närmre en start för ombygganden på Klostergården. Första huset blir Sunnanväg 2 A–G. I dag, 5 maj 2023, delar vi ut information och blankett för tillfälligt boende, så kallat ombyggandshem, under ombyggnaden. Du som bor på en annan adress i Klostergården kommer få din information minst tre månader innan vi börjar i just ditt hus.

Sunnanväg 2 A–G är det hus vi kommer starta ombygganden i. Första veckan i september startar ombygganden i det huset. Idag, fredag 5 maj, har vi börjat dela ut information i deras brevlådor hur man anmäler sitt behov av tillfälligt boende under ombyggnaden eller att man ordnar eget tillfälligt boende. 

Bor du på en annan adress på Klostergården kommer du få information cirka tre månader innan ombygganden startar just i din lägenhet.

Nu arbetar vi med detaljerna kring ombyggnaden tillsammans med vår entreprenör. Vår entreprenör gör också en del mätningar på plats så du kan ha chansen att se oss i området. Samtidigt som vi handlar upp en flyttfirma som ska hjälpa oss vid flytten till ditt ombyggnadshem. 

Vår ambition är att informera dig i god tid samtidigt som det är viktigt för oss att det vi informerar blir rätt. Så tack för ditt tålamod och din förståelse!