C/O Klostergården Blogg

I vår blogg för C/O Klostergården kan du följa renoveringen i våra kvarter Snöfoget och Snödrivan.

Maj

Dags att skicka in hyresägstgodkännande

17 och 18 maj kunde vi äntligen träffas igen och berätta mer om ombyggnaden av Klostergården. Vi har nu fått klart för vilka åtgärder som behöver att göras för att husen ska hålla många år till och klara dagens krav. Vi informerade även om det godkännande vi behöver från dig att för att få tillgång till din lägenhet för ombyggnaden. För dig som inte kunde vara med har vi nu skickat information om ombyggnaden och en blankett du ska skicka in påskriven till oss.

Förrådsrenoveringen flyttad till oktober

På informationsmötet i mars/april presenterade LKF en preliminär tidplan för förrådsrenoveringen. På grund av materialbrist med längre leveranstider som följd, måste vi flytta fram förrådsrenoveringen till hösten.

April

Rapport från första träffen

Stort tack till dig som medverkade vid våra informationsträffar. Här kommer en sammanställning av det vi informerade om på första informationsmötet. Vi hade delat upp träffarna på fyra kvällar, 30:e och 31:e mars samt 6:e och 7:e april. Du som inte hade möjlighet att delta – nedan har vi sammanställt det vi pratade om. Nästa informationsmöte planerar vi till någon gång under maj månad – vi återkommer med inbjudan så snart vi har ett exakt datum.

Mars

Snart ses vi – Informationsmöte 1

Äntligen tillåter restriktionerna att vi kan ses igen! Vi närmar oss första informationsmötet kring ombyggnaden på Klostergården av Snödrivan och Snöfoget. I din inbjudan ser du vilken kväll vi reserverat just för dig!