Xplorion nyhetsbrev

På denna sida hittar du nyhetsbrev som vi skickat till dig som visat intresse för Xplorion.

Nyhetsbrev 14 maj 2020 - snart påbörjar vi uthyrningen

Hej alla som sökt en lägenhet i Xplorion! Natten mot lördag den 16 maj stänger vi intresseanmälan för Xplorion. På måndagen påbörjar vi uthyrningsprocessen. Det kan ta några dagar upp till några veckor innan vi hör oss med ett erbjudande till dig.

Här nedan har vi tagit fram extra information till dig.

Vi svarar på dina frågor

Det har kommit in några frågor från er sökande, det tycker vi är jättekul. Frågorna och svaren har vi samlat i vår frågor och svar-portal. Ta en titt! Har du en fråga som inte finns i portalen? Lämna då en fråga där så svarar vi på den. Du kan också söka i portalen efter frågor och svar, tex "Vilken chans har jag att få en lägenhet?"

Vår uthyrare Anna visar runt i en lägenhet

Anna besöker en nästan färdigställd lägenhet, en två på 74 kvadratmeter och visar runt alla finesser i den.

En 3D-inredning

Vi har också tagit fram en virtuell inredning av en annan två. Du hittar den under denna länk.

Vår byggprojektledare berättar om teknikskåpet

På projektsidan om Xplorion kan du läsa mer om de tekniska finesserna. I denna video berättar Dennis om den smarta ventilationssystemet samt varmvattenväxlaren som finns i varje lägenhet. Vattnet värms upp av forskningslabbet Max IV av deras spillvärme - hur smart är inte det?

En lite närmare titt utanför lägenheterna

Du som kommer bo i Xplorion i framtiden kommer träffa din områdesvärd Sebastian. Här presenterar han sig och får också se Xplorion från ovan samt hur smidigt det är att välja det klimatsmarta transportmedlet, cykeln, ända fram till dörren. Elbil- och elyckelpool ingår i hyran, och elcyklarna samt stora transportcyklar är gratis att använda.

En tvåa, som en fyra

I Xplorion finns det tvåor och treor som är lika stora som en vanlig fyrarummare i våra utbud. Konceptet är att man ska själv kunna inreda och skärma av det stora rummet och göra flera rum i ett. Ena veckan kanske du kan skapa ett extra sovrum, medan en annan vecka möblerar du så att du har ett mindre hobbyrum.

Det är lätt att missa de stora tvåorna, speciellt om du ställer in vårt digitala verktyg så att bara fyrorna ska visas för dig. Ta därför gärna en extra titt, kanske är konceptet något som tilltalar dig?

Lägenhetsväljare finns nu online

Vi har skapat en lägenhetsväljare som gör att du kan lättare se var lägenheten som du är intresserad av finns i huset. Lägenhetsväljaren hittar du på sidan för Xplorion,www.lkf.se/xplorion

Använd pilarna för att rotera huset. Några av lägenheterna har bara fönster in mot innergården.

Ha det fint så länge!
Hälsar vi på LKF.