C/O Klostergården

Bild över innergården på Snöfoget

Bild över innergården på Snöfoget

LKFs hus i kvarteren Snödrivan och Snöfoget är nästan 60 år gamla. De är i behov av modernisering och underhåll. HÖsten 2023 startade vi arbetena i de första lägenheterna i första etappen som gäller Sunnanväg 2. Etapp 2 startar preliminärt under 2025 på Gråvädersvägen 2. Hela projektet berknas vara klart 2027.

Vi startade ombyggnade på Sunnanväg 2, i två-våningshuset, i september 2023. Under tiden har hyresgästerna fått tillgång till möblerade ombyggnadshem. I janari kunde de flytta tillbaka till sina lägenheter. Nu pågår ombyggnaden i det första höghuset på Sunnanväg 2, i trappuppgångarna H och J.

Har du frågor? 

Har du frågor om ombyggnaden kan du ställa dem till Lundvig - vår digitala chatt. Kan inte Lundvig svara så är du alltid välkommen att mejla oss på ombyggnad@lkf.se eller ringa oss på 046-35 85 00. Vi ser fram mot ett bra samarbete med dig som hyresgäst under ombyggnadsprojektet!

Loga för EU, finansieras av EU

Statligt investeringsstöd för energieffektivisering i flerbostadshus finansieras delvis genom medel från EU:s återhämtningspaket, kallat Next Generation EU (NGEU). som syftar till att reparera de akuta ekonomiska och sociala skadorna till följd av spridningen av covid-19.

Mer information

Snödrivan och Snöfoget