Om webbplatsen

På LKF.se vill vi göra det enkelt för dig som är eller vill bli Lundabo att hitta och förstå vad Lund kommun fastighets ab har att erbjuda dig och vilka satsningar vi gör för att utveckla våra områden och hela Lund till en attraktiv plats att bo, leva och verka i.

Vi vill och hjälpa dig att hitta rätt bland våra områden, lägenheter, och verksamhet för att snabbt kunna ge dig den information du söker eller vägledning om var du vänder dig.

Olika målgrupper

Vi finns till för dig som är hyresgäst eller kommande hyresgäst hos oss, är intresserad av att jobba eller praktisera hos oss, människor som bor eller verkar i Lund och dig som är leverantör.

Tillgänglighet och språk

Tillgänglighet är en viktig princip för oss. Vi följer webbriktlinjer för offentlig sektor och arbetar löpande med förbättringar tillsammans med experter på tillgänglighet och utveckling. På lkf.se kan du anpassa texten efter olika skärmar och hjälpmedel. 

Läs mer om tillgänglighetsredogörelsen och lkf.se (uppdatera länk)

Webbplatsen är utvecklad i responsiv design för att du ska kunna få en bra upplevelse oavsett om du besöker oss med dator, surfplatta eller mobil.

Synpunkter och frågor

Mejl: kundcenter@lkf.se 
Telefon: 046- 35 85 00