En fastighet

Fiolen. I det här området finns gott om gemensamma grönytor. Området är fritt från bilar och binds samman av ett gång- och cykelstråk.

I kvarteret finns flera små lekplatser. Centralt i kvarteret ligger dessutom en park med en större lekplats och en bollplan.

Lägenheterna fördelar sig på två trevånings flerfamiljshus samt 21 radhus och flerfamiljshus i två plan. Alla radhuslägenheter är byggda i etage. Byggåret är 1993. Samtliga lägenheter på bottenplan har egen tomt, övriga har balkong, som i vissa lägenheter är inglasad.

Östra Torn

På Östra Torn finns en trivsam blandning av radhus, villor och flerfamiljshus. Det finns gott om grönområden och i Östra Torns by finns gammal bymiljö bevarad. På nära gång- och cykelavstånd finns Ideon, LTH, Ekonomicentrum, MAX IV och ESS. Det är cirka 3,5 kilometer till Lunds centrum. På Östra Torn finns flera skolor (F-9) och förskolor. Här finns också Östra Torngården, som är både ett fritidshem och en fritidsgård. I området finns en närbutik, och på Sparta vid Tornavägen finns en större livsmedelsbutik.

Cykelrum: Ja

Barnvagnsrum:I cykelförråd

Parkering: Garageplats och p-platser utomhus finns att hyra. Det finns fyra platser med ladduttag och fyra stycken som är förberedda, totalt 8 laddplatser. Lediga platser publiceras på lkf.se. Besöksparkering finns.

Hyresgästlokal: Nej

   

Balkong/terrass/trädgård: Lägenheter på bottenvåningen har uteplats. Övriga lägenheter har balkong, varav vissa är inglasade.

Tvättutrustning: Tvättmaskin finns som standard i alla lägenheter. I trevåningshusen finns dessutom gemensam tvättstuga i källaren som komplement. Avgiften är 50 kr/gång.

Diskmaskin: Möjligt att installera som tillval.

El: Hushållsel ingår inte i hyran

Värme/vatten: Ingår i hyran.

Förråd: Finns i källare, på vind eller i friliggande byggnad intill lägenheten.

    Karta över området

Snabbfakta 

Adress: Flygelvägen 4-190

Hustyp: Flerfamiljshus och radhus

Färdigställt: 1993

Antal lägenheter: 136

Antal våningar: 1-3 våningar

Hiss: I de två trevåningshusen finns hiss.