Områdesbild

Fyll på text

Snabbfakta

Adress: Stationsvägen 8-14 Kornknarrsvägen 6, Fjädervägen 5, Rossings väg 1 och 5-13

Hustyp: 

Färdigställt: 2023

Antal lägenheter: 68

Antal våningar: 3 våningar med vindslägenheter, radhus 2 våningar

Hiss: Ja, i trevåningshusen

Arkitekt: I gestaltningsskedet: Kanozi Arkitekter AB

Förråd: Alla lägenhet har ett förråd om ca 2-4 kvm.

Parkering: I kvarteret finns två parkeringsytor, en mellan Rossings väg 1 och 5 samt en på Kornknarrsvägen. Det finns ytterligare en parkeringsyta nordväst om kvarteret Kornknarren. Parkeringsplatser finns att hyra och hyrs ut till sökande i vår fordonskö enligt gällande poängregler. Lediga p-platser publiceras på lkf.se. Observera att det inte finns lika många platser som lägenheter. Bilpool kommer att finnas i kvarteret. Laddstolpar kommer att finnas till vissa platser.

Cykelrum: Ja, utomhusplatser samt cykelförråd med tak

Barnvagnsrum: Ja, i trapphuset på plan 2.

Hyresgästlokal: Nej. 

   

Balkong/Terrass/Trädgård: Samtliga lägenheter har balkong eller uteplats på ca 5-7 kvadratmeter förutom våra 1 rum och kök samt två vindslägenheter på Stationsvägen 12 och Rossings väg 1 (två rum och kök) Undantag finns på två stycken ett rum och kök som har en fransk balkong. Radhusen har uteplatser.

Tvättutrustning: Samtliga lägenheter har tvättutrustning i lägenheten. 1-2 rok har kombimaskin och 3-5 rok har separat tvättmaskin och torktumlare. Det finns ingen gemensam tvättstuga i området.

Diskmaskin: Diskmaskin finns i alla lägenheter som standard.

El: Elförbrukningen mäts av LKF och debiteras separat för respektive lägenhet. Debitering sker en gång per månad på hyresavin. LKF har elavtalet med Kraftringen och du som hyresgäst har inget eget avtal med elbolag.

Värme/vatten: Husen är lågenergihus, det innebär att de är byggs med höga krav på täthet. Ventilationen sker med ett mekaniskt till- och frånluftsystem med värmeåtervinning. Husen värms med geoenergi och det ingår i hyran. Varmvatten- och elförbrukningen mäts och debiteras separat för respektive lägenhet.

   

Inbrottsskydd klass RC 3 med tittöga. Cirka 2,50 meter takhöjd med undantag för vindslägenheter med takhöjd cirka 2,80 meter men med snedtak.