Sommarjobb

LKF har två olika typer av sommarjobb, det ena är semestervikariat som kräver arbetslivserfarenhet. Det andra är ungdomsjobb för dig som är boende hos LKF och är mellan 16-20 år.

Kvinna med lkf-jacka sitter på flakmoppe och pratar med hyresgäst

Du hittar annnonser till alla sommarjobb under lediga tjänster (uppdatera länk). Här kan du också prenumerera för att inte missa någon tjänst som passar dig. Välkommen med din ansökan!

Ungdomsjobb - ditt första jobb

Ungdomsjobb hos LKF är jobb för dig som är boende hos LKF och är mellan 16 och 20 år gammal. Praktiken är för dig som söker ditt första arbete eller har begränsad erfarenhet. Jobbet ger dig sommarpengar, men är också en nyttig och rolig erfarenhet samt möjlighet att lära dig ta ansvar och växa. Nästa år så kanske du kan avancera till en mer erfaren plats hos oss? Kanske ett semestervikariat? Några av våra anställda började hos oss som sommarjobbare.

Arbetsglädje och starka team är något som vi pratar om hela tiden. Det är viktigt för oss. Så räkna med kamratskap, kul på jobbet och en betald solbränna! Du kommer lära dig ett yrke, men du kommer också få uppleva en god sammanhållning. Oavsett var du hamnar på vårt företag så kommer du hamna i ett gott gäng. Jobben är dessutom riktigt roliga om du gillar att pyssla och vara lite händig.

Varje vår öppnas ansökan för sommarens ungdomsjobb. 

Semestervikariat - för dig med erfarenhet

Våra semestervikariat är för dig som har erfarenhet av liknande arbete och vana. Du måste ha fyllt 18 år för att söka vikariaten. I vissa av jobben är det meriterande om du har B-körkort för manuellt växlad bil eller traktorkörkort. Som vikarie ersätter du vår ordinarie personal och är oerhört viktigt för att vi ska forsätta leverera bra service till våra kunder. 

Varje vår öppnas ansökan för våra semestervikariar, och du ansöker via listan med alla våra lediga jobb (uppdatera länk).