Radhus med grönt runtomkring

Russet. Lägenheterna ligger i enplans radhus och har häckomgärdad tomt med uteplats, träd och gräsmatta. Mitt i området ligger en stor lekplats.

De 24 lägenheterna är byggda 2006. Bostäderna är energieffektiva, då återvunnen energi i ventilationsluften används främst till att värma varmvattnet men även till golvvärmen som värmer upp husen. De flesta lägenheterna har garage i direkt anslutning till bostaden.

I närheten av Russet ligger Idala Föreningsgård med olika aktiviteter för unga och vuxna.

Veberöd

Veberöd, med cirka 4000 invånare, ligger naturskönt vid Romeleåsens fot, ungefär två mil från Lund. Strax utanför samhället ligger Krankesjön, en av Sveriges mest kända fågelsjöar, samt Häljasjön och Vombsjön med fina badplatser. Här finns också gott om strövområden, bland annat naturreservatet Veberöds ljung. I byn finns bland annat två livsmedelsbutiker, vårdcentral, bibliotek, förskolor och skolor. Föreningslivet är aktivt, med bland annat fotbollsklubb, scoutkår, badmintonklubb och handbollsklubb.

Cykelrum: Nej

Barnvagnsrum: Nej 

Parkering: Merparten av lägenheterna har garage och uppställningsplats vid entrén. Övriga har p-plats. Besöksparkering finns.

Hyresgästlokal: Nej

 

   

Balkong/terrass/trädgård: Häckomgärdade tomter med uteplats och gräsmatta.

Tvättutrustning: Tvättutrustning finns som standard i samtliga lägenheter.

Diskmaskin: Diskmaskin finns som standard i samtliga lägenheter.

El: Hushållsel ingår inte i hyran

Värme/vatten: Ingår inte i hyran

Förråd: Samtliga lägenheter har förråd. De flesta förråden ligger i anslutning till tillhörande garage. För lägenheter som inte har garage ligger förråden i nära anslutning till lägenheten.

    Karta över området

Snabbfakta 

Adress: Mäster Knuds väg 2-48 (jämna nummer)

Hustyp: Radhus

Färdigställt: 2006

Ombyggt:

Antal lägenheter: 24

Antal våningar: Enplans radhus

Hiss: Nej

Arkitekt: F J Arkitekter