LKF i Lund - en av Sveriges bästa arbetsplatser!

text vi är en av sveriges bästa arbetsplatser 2024

För första gången har LKF placerat sig på den åtråvärda listan över Sveriges 20 bästa arbetsplatser!

Sveriges bästa arbetsplatser bygger på resultatet av vad medarbetarna tycker och tänker om vår arbetsplats när det kommer till ledarskap, rättvisa, jämställdhet, tillit, respekt och gemenskap. Saker som är avgörande för att skapa en bra arbetsplats som både är bra för medarbetarna och det viktiga samhällsuppdrag vi har. LKF har nu kvalat in på den åtråvärda listan på en 14 plats.

”Jag är väldigt stolt att LKF är en av Sveriges bästa arbetsgivare – lika stolt som jag är över alla medarbetare och allt bra vi gör dagligen för lundaborna”, säger Fredrik Millertson.

Bred organisation - stor potential

Vi arbetar i en bred organisation där alla har en viktig roll. Vår bredd är vår styrka och starka team är avgörande för vår framgång.

”Våra medarbetare och kunskapsbredden är styrkan hos oss på LKF. Arbetsglädje och engagemang går hand i hand - vi ser det som en framgångsfaktor”, menar Fredrik.

Siktet är inställt - vi ska bli Sveriges bästa arbetsplats!

Ambitionen för den fortsatta resan att vi ska trivas tillsammans är hög. Inom de kommande åren vill LKF toppa listan på Sveriges bästa arbetsplats.

”Vi ska fortsätta vår resa med stort fokus på starka team och arbetsglädje - där involvering är en del av vardagen i vår organisation. LKF är en arbetsplats där vi gör varandra bättre!” avslutar Fredrik.

stor grupp människor från LKF

text vi är en av sveriges bästa arbetsplatser 2024