Pågående nyproduktion

För att möta den stor efterfrågan på hyresbostäder är vårt mål är att ha en projektportfölj som innehåller projekt med minst 2 000 bostäder och att under 2021 – 2024 byggstarta 1 000 – 1 200 nya bostäder per å

Colive, delningboende på Brunnshög

I centrala Brunnshög bygger LKF kvarteret Sydsidan. Fastigheten byggs för så kallat delningsboende och är anpassad efter företaget Colives verksamhet. Det blir totalt 81 bostadsrum fördelade på 10 olika delningslägenheter för unga vuxna. Det är företaget Colive som hyr fastigheten av LKF och som sedan sköter uthyrningen av bostäderna.

Mariehus, Brunnshög

Större hyresrätter i Lunds nya attraktiva stadsdel som erbjuder både liv och lugn. Mariehus är för er som vill ha ett bekymmersfritt och bekvämt boende för hela familjen och som gillar en aktiv och hållbar livsstil.

Ornitologen, Väster

LKF utvecklar Väster med ett nytt kvarter, Ornitologen. Här bygger LKF 129 nya lägenheter med hyresrätt samt utvecklar stadsdelscentrumet med lokaler för en ny livsmedelbutik och en kvarterskrog. Väster präglas av lugna kvarter med närhet till natursköna löp- och promenadstråk samtidigt som du har nära till Lunds centrum.

 

Smaken – framtidens boende på Brunnshög

I kvarteret Smaken blandas flera olika boendeformer samt lokaler för en vårdcentral på 650 kvadratmeter. Totalt blir det 81 hyresrätter i både flerfamiljshus och radhus samt 11 servicelägenheter för ett LSS-boende.

 

Tirfing, Linero

På Östra Linerovägen 2 i norra Linero bygger LKF kvarteret Tirfing, precis söder om Nordmannavägen. Kvarteret består av hus byggda i vinkel. Det blir totalt 42 lägenheter samt 6 servicelägenheter. Husen är lågenergihus och med solceller på taket. I byggprocessen ställer vi miljökrav enligt Sunda Hus klass A och B.