Glad tjej med lkf-jacka sitter på en cykel och samtalar med en kvinna

Sommarjobb

Här har vi samlat alla jobb för dig som vill arbeta under sommaren. Vikariaten och sommarpraktik varierar i längd och startdatum.

Nu är ansökningstiden slut och samtliga platser till våra sommarjobb är tillsatta.

I år slog vi rekord i antalet ansökningar. Vi är glada och stolta över att många har sökt sommarjobb hos oss till sommaren 2021.

Semestervikariat

Jobb för dig som har erfarenhet av liknande arbete och vana. I vissa av jobben är det meriterande om du har B-körkort för manuellt växlad bil eller traktorkörkort. I år sökte vi  kundförvaltare, fastighetsarbetare, kundvärd eller lokalvårdare. 

Betald sommarpraktik

Sommarpraktik är för dig som är mellan 16-20 år. Jobbet ger dig sommarpengar, men är också en nyttig och rolig erfarenhet samt möjlighet att lära dig ta ansvar och växa. Nästa år så kanske du kan avancera till ett mer erfaren plats hos oss?

Att sommarjobba på LKF

Vi på LKF erbjuder dig en positiv arbetsmiljö och erfarenhet från fastighetsbranschen. Många tycker att gemenskapen med arbetskamraterna är något av det allra bästa med att arbeta hos oss på LKF – och när man trivs är det lättare att få andra att trivas, såväl kunder som arbetskamrater.

Våra fyra värdeord Mänsklig, Pålitlig, Långsiktig och Utvecklande ligger till grund för vårt dagliga arbete och i mötet med såväl våra kunder som med kollegor inom LKF. 

Din profil - olika för de olika rollerna

Till sommaren 2021 rekryterar vi fastighetsskötare, kundförvaltare, kundvärdar, lokalvårdare, bostadsuthyrare och sommarpraktikanter. Kravprofilen ser annorlunda ut för de olika rollerna men gemensamt är att du ska tycka om att ge service till våra kunder. Du ska även vara initiativtagande, noggrann samt tycka om att arbeta både självständigt och i grupp.

För oss är det viktigt med en blandad arbetsgrupp med medarbetare i blandade åldrar, varierande bakgrunder och olika personligheter.