Tack för din tid hos oss på LKF! Vi publicerar din lägenhet för uthyrning och du kommer att hålla visningar för kommande hyresgäster. Till visningen brukar vi bjuda in cirka 7 personer som blir erbjudna att titta på lägenheten.

Vi erbjuder visningar för de bostadssökande som får ett erbjudande om lediga lägenheter hos oss. Enligt hyreslagen är du skyldig att visa lägenheten för bostadssökande, som har anvisats av LKF. 

Du håller visning av lägenheten

Erbjudande om visning skickas till cirka 7 personer. De får ditt namn, telefonnummer och mejladress – om du gett ditt godkännande – så att de kan kontakta dig. Detta sker 7-10 dagar efter att du fått bekräftelse på din uppsägning. Du blir informerad av LKF per mejl eller brev om vilka personer som fått erbjudande om visning och som eventuellt kontaktar dig för visning. Vi uppmanar dig att inte hålla visning innan du får denna information, för att du ska vara säker att det är de som fått erbjudande om visning som hör av sig till dig.

Tänk på att visa lägenheten inom 7 dagar från att erbjudandet skickas ut. Om du har problem med tid för visning kan du kontakta din uthyrare genom att höra av dig till vårt kundcenter: kundcenter@lkf.se eller chatta direkt med oss på vardagar kl. 09-16, här på vår webb.

 

Mer information

Flytta ut Nycklar Städning Besiktning Uppsägning av lägenhet, parkering och garage