Flicka med mobil i knäet

72Kvadrat

72Kvadrat är vår kundtidning - men också den genomsnittliga storleken på en lägenhet i vårt fastighetsbestånd. I 72Kvadrat hittar du bland annat nyheter från våra bostadsområden, tips på trevliga aktiviteter, reportage om hyresgäster, information nybyggnation och mycket annat. Trevlig läsning!

72Kvadrat kommer ut två gånger per år, både som tryckt tidning men också digitalt här på vår hemsida. Alla våra hyresgäster får den i brevlådan.

Hör gärna av dig till oss om du har tips på något som du vill att vi ska skriva om i nästa nummer. Mejla oss på kommunikation@lkf.se 

Nummer 2 2021 – Tema: Vi växer med tillsammans med Lund 

Undrar du vad som händer på Brunnshög? Nu är årets andra nummer av vår kundtidning 72Kvadrat här. Den här gången med ett specialreportage om den nya stadsdelen som växer fram i nordöstra Lund.
 
 
I mars 2022 flyttar vi in i nytt kontor på bästa läge på Brunnshög – intill spårvagnshållplats, matbutik, lunchrestauranger och parker. Det är alltså både LKFare och många Lundabor som är nyfikna på vad som är på gång.

LKF var tidigt på plats och är en av aktörerna som ser till att det finns hyresrätter i området. Vi har flera projekt under planering på Brunnshög, totalt drygt 250 bostäder. Med specialreportaget i 72Kvadrat vill vi berätta om det som gör att Brunnshög nu bokstavligen börjar blomma upp till en levande, myllrande och hållbar stadsdel. Inte konstigt att vi flyttar vårt kontor och kundcenter just hit.

Vi skriver också om odlingsprojektet i Veberöd, där Reza, en av de boende har varit drivande i en studiecirkel om odling och i dag odlar tillsammans med sina grannar. Vi har också träffat Tjejjouren i deras nya lokaler, läs om hur de är med och bidrar till ett bättre Lund.