Flicka med mobil i knäet

72Kvadrat

72Kvadrat är vår kundtidning - men också den genomsnittliga storleken på en lägenhet i vårt fastighetsbestånd. I 72Kvadrat hittar du bland annat nyheter från våra bostadsområden, tips på trevliga aktiviteter, reportage om hyresgäster, information nybyggnation och mycket annat. Trevlig läsning!

72Kvadrat kommer ut två gånger per år, både som tryckt tidning men också digitalt här på vår hemsida. Alla våra hyresgäster får den i brevlådan.

Hör gärna av dig till oss om du har tips på något som du vill att vi ska skriva om i nästa nummer. Mejla oss på kommunikation@lkf.se 

Nr 1 2021 – Tema: Vi bryr oss

Sommaren är här, likaså årets första nummer av vår kundtidning 72Kvadrat. Den här gången med temat Vi bryr oss. Med det menar vi framförallt att vi lyssnar. Vi lyssnar mer än gärna på vad du tycker om att bo hos oss, det är så vi lär oss och utvecklas.
 
Är du kanske nyfiken på vad som händer med några av de idéer som kommer in till oss från er boende? Det ger vi svaret på i ett av reportagen. Välkommen in och läs tidningen i sin helhet: 72 Kvadrat nr.1 2021

Tidigare nummer av 72Kvadrat