Bildfilen heter: Josefin_kundvärd_LKF_webb.jpg

Välkommen till kundcenter

När du ringer eller mejlar till LKF är det vi på kundcenter som svarar. Vi finns här för dig, så att du får lätt & rätt service på en gång. Välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar!

Vårt kundcenter hjälper dig med alla olika slags frågor och synpunkter kopplat till ditt boende. Vi har övergripande koll på pågående ärenden, svar på frågor och kontaktvägen in i organisationen. Kontakta kundcenter så hjälper vi dig rätt.

Kontakta oss

Du kan också kontakta oss via våra sociala medier – Facebook och Instagram. Där svarar vi på kundcenter på inkomna meddelanden och kommentarer. När det finns möjlighet har vi även en chatt aktiverad här på vår webbplats, där du också kan skriva med oss.

Kundcenters öppettider

Telefontider

Vardagar klockan 8–16

Besökstider

Vardagar klockan 8–16 

Adress: Brunnshögsgatan 39, Brunnshög

Serviceanmälan enkelt via Mina Sidor

Mina Sidor kan du själv registrera en serviceanmälan, när det passar dig. Självklart kan du också höra av dig till oss på kundcenter om du behöver hjälp.

Vårt frågeforum med vanliga frågor och svar

På vårt Digitala Frågeforum finns alla vanliga frågor och svar som ställs till oss. Här kan du också ställa en helt ny fråga om du inte hittar något svar.