Bildfilen heter: Josefin_kundvärd_LKF_webb.jpg

Välkommen till kundcenter

När du ringer eller mejlar till LKF är det vi på kundcenter som svarar. Vi finns här för dig, så att du får lätt & rätt service på en gång. Välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar!

Vårt kundcenter hjälper dig med alla olika slags frågor och synpunkter kopplat till ditt boende. Vi har övergripande koll på pågående ärenden, svar på frågor och kontaktvägen in i organisationen. Kontakta kundcenter så hjälper vi dig rätt.

Kontakta oss

  • Serviceanmälan gör du enklast på Mina Sidor 
  • Använd gärna vår ai-chatt här på lkf.se för frågor och funderingar
  • mejl kundcenter@lkf.se eller
  • telefon 046-35 85 00

Kundcenters öppettider

Telefontider

Vardagar klockan 8–16

Besökstider

Vardagar klockan 8–16 

Adress: Brunnshögsgatan 39, Brunnshög
Kommer du med bil finns parkering i mobilitetshuset Aurora
Kommer du med buss eller spårvagn är närmsta hållplats Lund Solbjer

Serviceanmälan enkelt via Mina Sidor

Mina Sidor kan du själv registrera en serviceanmälan, när det passar dig. Självklart kan du också höra av dig till oss på kundcenter om du behöver hjälp.

Analys av inkommande telefonsamtal, e-post och chatmeddelanden

Inkommande data från telefonsamtal, e-post och chatt analyseras för att få en unik rapport med kundinsikter. Den lagliga grunden är berättigat intresse och syftet är att förbättra LKFs verksamhet och kunna erbjuda boinflytande till LKFs kunder. Använd data för detta syfte anonymiseras löpande och raderas efter 30 dagar. Resutatet presenteras bara som sammanställd statistik. För mer information om hur LKF behandlar personuppgifter.