Nyheter

Februari

Sommarpraktik – mer än bara ett sommarjobb

Årligen erbjuder vi på LKF betald sommarpraktik till 16-20 år gamla ungdomar. Vinsterna är att ungdomarna får sitt första jobb, får uppleva sitt bostadsområde med våra ögon, samt knyter kontakt med områdespersonalen och sitt bostadsområde. Ungdomarna bli också våra ambassadörer för livet, både i bostadsområdet och hemma runt köksbordet.

Januari

Ny utemiljö tar form på Offerkällan

Sedan hösten 2022 pågår första etappen av garagetaksrenovering och skapandet av ny utemiljö på Offerkällan. Det här är ett stort fastighetsprojekt för LKF. Det är alltså hög tid att berätta vad vi gör för att öka trivseln och tryggheten för våra kunder på Offerkällan.

Anmäl ditt intresse för de nya lägenheterna i Veberöd!

Nu har du som står i vår bokö chans att anmäla ditt intresse för en av de 48 nya lägenheterna i kvarteret Knudsgården, Veberöd. Här bor du med naturen inpå knuten, mellan skog och sjö. LKF kan nu erbjuda nya hyresrätter för både det lilla och större hushållet – från den yteffektiva ettan till den större femrummare i etage med radhuskänsla.

LKF blir nominerade för kundkristallen för femte året i rad!

LKF är nominerad till en Kundkristall – för femte året i rad. Det är resultatet av den höga kundnöjdhet för bästa produktindex som ligger bakom nomineringen - hur hög trivseln är för hyresgästerna i sitt hem. Det innebär att våra kunder tycker att LKF är topp tre av de bästa bostadsbolagen i Sverige inom trivsel.

LKF bygger 129 nya lägenheter med hyresrätt i kvarteret Ornitologen på Väster i Lund

LKF fortsätter att satsa på nyproduktion. På Väster i Lund ligger området Lövsångaren 5, byggt 1978. Genom att riva ett parkeringshus och en lägre servicebyggnad gör LKF plats för ytterligare 129 lägenheter med hyresrätt, ett nytt underjordiskt garage samt lokal för en Willys Hemma-butik. Arbetet planeras att starta första kvartalet i år.

Din nya hyra för 2023 är klar

Hyresförhandlingen för våra drygt 11 000 bostäder är klar. Den nya hyran börjar gälla från den 1 februari 2023.