Nyheter

Mars

Webbinarium - Hur kan idrotten inkludera fler?

Den 9 mars kl 19:00-20:30 arrangerar RF-SISU Skåne ett webbinarium som belyser, exemplifierar och teoretiserar hur idrotten kan bli än bättre på att inkludera fler.

Februari

Sök lägenhet i nya området Kuylenstjerna

Den 15 februari kan du anmäla intresse för första etappen av de planerade lägenheterna på Kuylenstjerna i Genarp. Lägenheterna byggs som radhus med 2-4 rum och har stora fina uteplatser med tomtmark på minst två sidor om lägenheten. Här bor du i närheten av Genarps centrum och vackra promenadstråk.

Brand i carport på Rådmansvången - ingen skadad

Natten till tisdag rapporterades en bilbrand i en carport på Högbovägen 1. Ingen person ska ha kommit till skada och Räddningstjänsten kunde snabbt släcka branden.

Januari

Lätt och rätt service

Hej! Undrar du något eller inte hittar det du söker på lkf.se. Hör av dig till vårt kundcenter på LKF – vi hjälper dig gärna vidare! För vi vill göra det lätt och rätt för dig!

Mår du dåligt, eller känner dig ensam?

Var rädd om hela dig. Det är ok att inte känna sig på topp - framför allt i påfrestande tider. Det är också ok att be om hjälp och stöd från de som bäst kan ge det.

Mindre brand i lägenhetsförråd i Södra Sandby

Under måndagen rapporterades om en brand i tre lägenhetsförråd på Skallavångsvägen, Södra Sandby.

Vi på LKF är återigen nominerade till Kundkristallen!

För tredje året i rad är vi på LKF nominerade till en Kundkristall för kundnöjdheten i våra hem!

Mina Sidor och Lediga lägenheter uppdateras 26 januari

Vårt fastighetssystem kommer att få en efterlängtad uppdatering den 26 januari. Under tiden vi uppdaterar systemet kommer du inte komma åt Mina Sidor, Lediga lägenheter eller Lediga fordonsplatser.

Världens snabbaste internet - standard i Xplorion i Lund

I vårt hus Xplorion betalar hyresgästen som för ett vanligt internetabonnemang på 100 Mbit, men får en minsta hastighet på 2500 Mbit. Och det går bra att uppgradera ända upp till 10 000 Mbit.

LKF ändrar uthyrningsreglerna – för våra kunders bästa

Under LKFs styrelsemöte den 16 december, så togs beslut om att göra vissa ändringar i våra uthyrningsregler. Tanken är att de nya reglerna ska underlätta och förenkla för de som står i vår bokö.

Har du bytt mejl eller telefonnummer? Glöm inte att uppdatera oss!

För att vi ska kunna hålla kontakten med dig är det viktigt att du ser över och uppdaterar dina kontaktuppgifter på Mina sidor lite då och då.