Hjärta där det står

#StarkaTillsammans –vi bryr oss om Lund!

Under våren 2020 och fram till den sista september hade vi på LKF en kampanj #Starka Tillsammans, som samlade alla insatser vi gjorde för att stötta våra lokalhyresgäster och hyresgäster, under dessa utmanande tider.

Ingick unika erbjudanden till dig som hyresgäst 

Vi erbjöd våra hyresgäster unika unika rabatter hos våra lokalhyresgäster - det gick att välja bland flera olika butiker i Lund!

Se listan med de lokalhyresgäster som var med

Under kampanjen genomförde vi bland annat nedan insatser: 

  • Gav 90 dagars anstånd till våra lokalhyresgäster- våra lokalhyresgäster fick uppskov på hyran fram till 30 juni. 
  • Nersatta hyror till lokalhyresgäster - Kommunfullmäktige i Lund tog beslut om att LKF ska ge hyresnedsättningmed max 50% inom krisdrabbade branscher. 
  • Tidig julklapp till alla våra 250 anställda - våra anställda fick 450 kronor på ett presentkort som gäller i Lunds stadskärna, för att hjälpa butiker och restauranger i centrala Lund - med uppmaningen att stötta nu. 
  • Unika erbjudanden hos lokalhyresgäster - Hyresgäster hos LKF kunde nyttja unika erbjudanden i utvalda butiker som hyr lokal hos oss. Dessa erbjudandena gällde till och med 30 september 2020.
  • Flera bosoiala insatsert - under våren och sommaren ställde vi på LKF om vår verksamhet och anpassade våra bosociala aktiviteter efter den rådande situationen. Till exempel genomförde vi livespelningar och allsångståg. 
  • Vykort till alla våra hyresgäster - LKF gjorde under våren två olika utskick till alla våra hyresgäster med olika budskap för minskad smittspridning, digitala kontaktvägar och hänsyn till varandra. 

Vill du hjälpa till under coronakrisen? 

Det finns många sätt som du kan stötta Lunds invånare och verksamheter med anledning av coronaviruset och covid-19. Bland annat så har Lunds kommun och Hyresgästföreningen i Lund flera goda exempel.