Hjärta där det står

#StarkaTillsammans –vi bryr oss om Lund!

Situationen vi står inför innebär att vi alla måste hjälpas åt. Vi på LKF vill också bidra så mycket vi kan så vi står Starka tillsammans.

Vi lever i en utmanande tid. Därför är vi på LKF extra är mån om dig som hyresgäst, oavsett om du hyr lokal eller bor hos oss. Vi gör därför ett antal olika insater för att gynna våra hyresgäster. Bland annat har vi lanserat initiativet #Starka tillsammans, där vi sponsrar våra lokalhyresgäster så de kan ge dig som hyresgäst fina erbjudanden när du handlar hos dem. 

Fram tills nu så har vi tagit beslut om att: 

  • Ge 90 dagars anstånd till lokalhyresgäster- våra lokalhyresgäster har fått uppskov på hyran fram till 30 juni. 
  • Nersatta hyror till lokalhyresgäster - Kommunfullmäktige har tagit beslut om att LKF ska ge hyresnedsättningmed max 50% inom krisdrabbade branscher. 
  • Tidig julklapp till alla våra 250 anställda - våra anställda får 450 kronor på ett presentkort som gäller i Lunds stadskärna, för att hjälpa butiker och restauranger i centrala Lund - med uppmaningen att stötta nu. 
  • Unika erbjudanden hos lokalhyresgäster - Hyresgäster hos LKF kan nyttja unika erbjudanden i utvalda butiker som hyr lokal hos LKF. Desse erbjudandena gäller i första hand till den 30/6 2020.

Unika erbjudanden till dig som hyresgäst 

Flera av våra lokalhyresgäster har unika erbjudande till dig som hyresgast hos LKF. Se listan med erbjudanden här. 

Hyr du lokal hos oss och vill vara en del av #Starka Tillsammans?

Varmt välkommen att höra av dig till Annika Ramqvist hos oss om du vill vara en del av initiativet #Starka Tillsammans eller om du har frågor. Maila Annika eller slå henne en signal på 046 - 35 85 20.

Vill du hjälpa till under coronakrisen? 

Det finns många sätt som du kan stötta Lunds invånare och verksamheter med anledning av coronaviruset och covid-19. Bland annat så har Lunds kommun och Hyresgästföreningen i Lund flera goda exempel. 

Tack - tillsammans skapar vi ett bättre Lund

Ett stort tack till våra hyresgäster, lokalhyresgäster, entreprenörer och personal för att ni håller igång och jobbar på så att samhället fungerar. Vår förhoppning är att vi ska ta oss igenom detta på ett bra sätt, att vi håller ut och hjälps åt så mycket vi kan för att skapa ett bättre Lund.  

Ta hand om dig och om varandra.