Hjärta med texten Starka Tillsammans

Vi är #StarkaTillsammans – LKF bidrog till en bättre vardag för våra boende och lokalhyresgäster

Nästa två år har gått sedan pandemin blev en del av vår vardag. Denna tid innebar påfrestningar på många sätt för oss alla. Vi på LKF bryr oss om de som är viktigaste för oss, våra kunder – du som hyr lokal och du som bor hos oss. Vi har varit #StarkaTillsammans och vi hjälptes åt, tog hand om varandra och det gjorde att vi orkade lite extra!

Coronapandemin inverkade på på vår vardag, både hos dig som hyr lokal hos oss och för dig som bor hos oss. På flera olika sätt fanns LKF där och brydde oss om dig. LKF uppmanar alla att följa de restriktioner och rekommendationer som fortfarande finns kvar – för att skydda dig själv och andra. Läs mer om på Folkhälsomyndighetens hemsida

Angående utskicket om erbjudandet den 12 april 2022

Den 12 april 2022 skickades ett mejl till en del av våra hyresgäster med text om erbjudanden. Den informationen skickades av misstag. Det gällde den kampanj vi hade sommaren 2021 tillsammans med några av våra lokalhyresgäster. Vi undersöker vad som gått fel för att undvika eventuella framtida fel. Vi ber om ursäkt för eventuella olägenheter.