Hjärta där det står

#StarkaTillsammans –vi bryr oss om Lund!

Vi lever i en utmanande tid. Därför är vi på LKF extra är mån om dig som hyresgäst, oavsett om du hyr lokal eller bor hos oss. Vi gör nu ett antal olika insatser för att gynna våra hyresgäster. Bland annat har vi lanserat initiativet #Starka tillsammans, där vi sponsrar våra lokalhyresgäster så de kan ge dig som hyresgäst fina erbjudanden när du handlar hos dem.

Unika erbjudanden till dig som hyresgäst 

Vi erbjuder vi dig som hyresgäst unika rabatter hos våra lokalhyresgäster - välj bland flera olika butiker i Lund!

Se listan med erbjudanden här. 

Vill du hjälpa till under coronakrisen? 

Det finns många sätt som du kan stötta Lunds invånare och verksamheter med anledning av coronaviruset och covid-19. Bland annat så har Lunds kommun och Hyresgästföreningen i Lund flera goda exempel. 

Tack - tillsammans skapar vi ett bättre Lund

Ett stort tack till våra hyresgäster, lokalhyresgäster, entreprenörer och personal för att ni håller igång och jobbar på så att samhället fungerar. Vår förhoppning är att vi ska ta oss igenom detta på ett bra sätt, att vi håller ut och hjälps åt så mycket vi kan för att skapa ett bättre Lund.  

Ta hand om dig och om varandra.

Fram tills nu så har vi tagit beslut om att: 

  • Ge 90 dagars anstånd till lokalhyresgäster- våra lokalhyresgäster har fått uppskov på hyran fram till 30 juni. 
  • Nersatta hyror till lokalhyresgäster - Kommunfullmäktige har tagit beslut om att LKF ska ge hyresnedsättningmed max 50% inom krisdrabbade branscher. 
  • Tidig julklapp till alla våra 250 anställda - våra anställda får 450 kronor på ett presentkort som gäller i Lunds stadskärna, för att hjälpa butiker och restauranger i centrala Lund - med uppmaningen att stötta nu. 
  • Unika erbjudanden hos lokalhyresgäster - Hyresgäster hos LKF kan nyttja unika erbjudanden i utvalda butiker som hyr lokal hos LKF. Desse erbjudandena gäller i första hand till den 30/6 2020.