Tillsammans skapar vi fler och bättre hem

Jobba hos oss

Om du, liksom vi, brinner för att förbättra människors boende, trygghet och trivsel är du välkommen att söka jobb hos oss eller prenumerera på våra tjänster.

I vårt dagliga arbete skapar vi tillsammans FLER OCH BÄTTRE HEM för lundaborna. Alla behöver ett bra och hållbart boende där man trivs och bra bostäder gör Lund mer attraktivt för både människor och företag. Som medarbetare på LKF är du delaktig i utvecklingen av bostadsmarknaden i Lund, ett både spännande och utmanande jobb.

Våra värdeord 

MÄNSKLIG - Vi vill göra livet lite enklare för de människor vi möter. Därför är vi nyfikna och prestigelösa och agerar med omtanke om människor, hus och miljö. Alla människors lika värde är en självklar utgångspunkt för oss.

LÅNGSIKTIG - Vi vill uppnå bästa resultat till rimliga kostnader. Därför arbetar vi långsiktigt och affärsmässigt med kundrelationer och boendemiljöer. Vi ser framåt, bygger hållbart och agerar miljösmart.

UTVECKLANDE - Vi vill alltid bli bättre. Därför provar vi nya idéer, förslag och arbetssätt.  Vi strävar mot ständiga förbättringar, utvecklar våra kompetenser och växer med utmaningar.

PÅLITLIG - Vi vill att människor ska lita på oss och känna sig trygga. Därför möter vi andra med respekt och vinner deras förtroende genom att vara ärliga och hålla vad vi lovat.

Vi är Great Place To Work!

Logotyp för Great Place To Work.

År 2021 blev LKF certifierad som ett Great Place To Work, ett synligt bevis för att vår organisation uppfattas som en bra arbetsplats av våra anställda. Detta genomsyras främst genom ett starkt engagemang och stort intresse av att arbeta på företaget, vilket vi självklart är mycket stolta över.