Tillsammans skapar vi fler och bättre hem

Jobba hos oss

Om du, liksom vi, brinner för att förbättra människors boende, trygghet och trivsel är du välkommen att söka jobb hos oss eller prenumerera på våra tjänster.

I vårt dagliga arbete skapar vi tillsammans FLER OCH BÄTTRE HEM för lundaborna. Alla behöver ett bra och hållbart boende där man trivs och bra bostäder gör Lund mer attraktivt för både människor och företag. Som medarbetare på LKF är du delaktig i utvecklingen av bostadsmarknaden i Lund, ett både spännande och utmanande jobb.

Vi är Great Place To Work!

År 2024 blev LKF certifierad som ett Great Place To Work, för femte året i rad! Ett synligt bevis för att vår organisation uppfattas som en bra arbetsplats av våra anställda. Detta genomsyras främst genom ett starkt engagemang och stort intresse av att arbeta på företaget, vilket vi självklart är mycket stolta över.

Mer om att jobba hos oss

Läs mer om hur det är att jobba hos oss, med citat från medarbetare och vår vd. Vad är ett allmännyttigt bolag? Hur jobbar vi aktivitetsbaserat? Och vilka förmåner finns på LKF?

Bildfilen heter:

"Vi har de flesta tjänster Inhouse!" Fredrik Millertson, vd

LKF skiljer sig från en del kollegor i branschen på så sätt att vi har våra flesta tjänster ”inhouse”. Våra fastighetsarbetare är anställda på heltid året runt. Detta gör att hyresgästerna känner sig trygga eftersom de känner igen våra kollegor som är ute i våra områden. Vi på LKF bygger starka team som tillsammans skapar arbetsglädje. Det är tillsammans som vi bygger LKF och Lund.