Glad tjej med lkf-jacka sitter på en cykel och samtalar med en kvinna

Sommarjobb hos oss

LKF har två olika typer av sommarjobb, det ena är semestervikariat som kräver arbetslivserfarenhet. Det andra är ungdomsjobb för dig som är boende hos LKF och är mellan 16-20 år.

Du hittar annnonser till alla sommarjobb under lediga tjänster. Här kan du också prenumerera för att inte missa någon tjänst som passar dig. Välkommen med din ansökan!

Betald ungdomsjobb - ditt första jobb

Betald ungdomsjobb hos LKF är jobb för dig som är boende hos LKF och är mellan 16 och 20 år gammal. Praktiken är för dig som söker ditt första arbete eller har begränsad erfarenhet. Jobbet ger dig sommarpengar, men är också en nyttig och rolig erfarenhet samt möjlighet att lära dig ta ansvar och växa. Nästa år så kanske du kan avancera till en mer erfaren plats hos oss? Kanske ett semestervikariat? Några av våra anställda började hos oss som sommarjobbare.

Arbetsglädje och starka team är något som vi pratar om hela tiden. Det är viktigt för oss. Så räkna med kamratskap, kul på jobbet och en betald solbränna! Du kommer lära dig ett yrke, men du kommer också få uppleva en god sammanhållning. Oavsett var du hamnar på vårt företag så kommer du hamna i ett gott gäng. Jobben är dessutom riktigt roliga om du gillar att pyssla och vara lite händig.

Semestervikariat - för dig med erfarenhet

Våra semestervikariat är för dig som har erfarenhet av liknande arbete och vana. Du måste ha fyllt 18 år för att söka vikariaten. I vissa av jobben är det meriterande om du har B-körkort för manuellt växlad bil eller traktorkörkort. Som vikarie ersätter du vår ordinarie personal och är oerhört viktigt för att vi ska forsätta leverera bra service till våra kunder. 

Ansökan är öppen och vi söker vikarier inom: 

Att sommarjobba på LKF

Vi på LKF erbjuder dig en positiv arbetsmiljö och erfarenhet från fastighetsbranschen. Många tycker att gemenskapen med arbetskamraterna är något av det allra bästa med att arbeta hos oss på LKF – och när man trivs är det lättare att få andra att trivas, såväl kunder som arbetskamrater.

Våra fyra värdeord Mänsklig, Pålitlig, Långsiktig och Utvecklande ligger till grund för vårt dagliga arbete och i mötet med såväl våra kunder som med kollegor inom LKF. 

Din profil - olika för de olika rollerna

Kravprofilen ser annorlunda ut för de olika rollerna vi söker men gemensamt är att du ska tycka om att ge service till våra kunder. Du ska även vara initiativtagande, noggrann samt tycka om att arbeta både självständigt och i grupp.

För oss är det viktigt med en blandad arbetsgrupp med medarbetare i blandade åldrar, varierande bakgrunder och olika personligheter.