Glad tjej med lkf-jacka sitter på en cykel och samtalar med en kvinna

Sommarjobb

Sommarjobb på LKF ger dig en nyttig och rolig erfarenhet samt möjlighet att ta ansvar och växa. Våra fyra värdeord Mänsklig, Pålitlig, Långsiktig och Utvecklande ligger till grund för vårt dagliga arbete och i mötet med såväl våra kunder som med kollegor inom LKF. Nu söker vi dig som tillsammans med oss vill bli en del av LKF och arbeta minst fyra veckor i sommar.

Ansökningstiden för sommarjobb 2020 är stängd

Vi kommer att återkoppla till alla som har skickat in sin ansökan. Frågor? Kontakta vår kundtjänst: info@lkf.se 

Sommarjobba på LKF

Vi kan erbjuda dig sommarjobb som fastighetsarbetare där dina huvudsakliga arbetsuppgifter är grönytearbete såsom gräsklippning, skötsel av rabatter och beskärning av buskar. Du kan även arbeta som lokalvårdare i sommar då du och dina kollegor ser till att det är rent och fint i våra trappuppgångar och tvättstugor. Eller kanske skulle du vara mer intresserad av ett administrativt arbete, där du bl.a. får ta emot felanmälningar och bemanna receptionen.  

LKF erbjuder dig en positiv arbetsmiljö och erfarenhet från fastighetsbranschen. Många tycker att gemenskapen med arbetskamraterna är något av det allra bästa med att arbeta på LKF – och när man trivs är det lättare att få andra att trivas, såväl kunder som arbetskamrater.

Din profil

Vi söker dig som är minst 16 år och som tycker om att möta och ge service till våra kunder. Du ska även vara initiativtagande, noggrann samt tycka om att arbeta både självständigt och i grupp. För oss är det viktigt med en blandad arbetsgrupp med medarbetare i blandade åldrar, varierande bakgrunder och olika personligheter.