Vi bygger nya bostäder

För att möta den stor efterfrågan på hyresbostäder är vårt mål är att ha en projektportfölj som innehåller projekt med minst 1 500 bostäder och att byggstarta 250 – 300 nya bostäder per år.

Knudsgården – NYPRODUKTION

Översiktbild på Knudsgården, illustration från arkitekten. Två stycken fyravåningshus i bakgrunden och två tvåvåningshus framför

I Veberöd bygger vi i en första etapp bygga 48 nya bostäder fördelade på 1 rum och kök till 5 rum och kök. Kvarteret kommer byggas där den gamla Idalaskolan låg. Etapp 1 består av 4 bostadshus och inflyttningen är planerad till hösten 2023.

Läs mer

Koggen, Linero

Bildfilen heter: koggen_webb_toppbild.jpg

Fastigheten Koggen 2 ligger i hörnet där Sandbyvägen och Hugins väg möts, i östra Lund. Projektet Koggen består av sju byggnader, både höghus, låghus och radhus. Två av byggnaderna som byggs kommer att hyras av Lunds kommun som servicebostäder och gruppbostad.

Läs mer

Kornknarren, Stångby

Bildfilen heter: kornknarren.jpg

Kvarteret Kornknarren planeras med trädgårdsstaden som ideal. I Stångby stationssamhälle ska bebyggelsen vara småskalig och innehålla olika former av boende samt ges en struktur som skapar goda förutsättningar för ett bra lokalklimat och en varierad upplevelserik rumslighet.

Läs mer

Kuylenstjerna, Genarp

Exteriör bild från Kuylenstjerna. Ljusgråa marklägenheter med utplatser på baksidan och veranda med förråd på framsidan

Cirka 2 mil öster om Lund, bygger LKF ljusa och yteffektiva marklägenheter byggda i svenskt trä med privat terrass. Här bor du med närhet till Genarps centrum och vackra promenadstråk.

Läs mer

Pilgrimen, Södra Råbylund

Bildfilen heter: pilgrimmen_nyproduktion.jpg

Kvarteret Pilgrimen är idylliskt belägna i det nya området Södra Råbylund. Här bygger LKF sex flerfamiljhus med totalt 113 nya hem med hyresrätt. Lund centrum når du på cirka 10 minuter med cykel och motorvägen till Malmö är bara ett par minuters bilväg bort. Lägenheterna byggs med tydligt fokus på hållbarhet med halverad energiförbrukning mot kraven i Boverkets byggregler.

Läs mer