Bildfilen heter:

C/O Klostergården – ombyggnad och utveckling av Snödrivan och Snöfoget

LKFs hus i kvarteren Snödrivan och Snöfoget är nästan 60 år gamla. De är i behov av modernisering och underhåll. Ett större ombyggnadsprojekt som vi kallar C/O Klostergården är nu igång. 4 september 2023 startade arbetet i de första lägenheterna. Etapp 1 är kvarteret Snögfoget som ligger på Sunnanväg 2. Etapp 2 gäller husen på Gråvädersvägen. Hela ombygganden beräknas vara klar i mitten av 2027.

28 januari 2024: Nu fortsätter vi på Sunnanväg 2 H-J

Snart startar ombyggnaden på Sunnanväg 2 H-J. 28 januari startar installation av byggställning och klättrare. Läs mer i bloggen

Om HLU, lägenhetsunderhåll med rabatt

Hyresgäster som väljer att beställa underhåll av sin lägenhet, så kallad HLU, hyresgäststyrt lägenhetshunderhåll, kommer vi kunna erbjuda 50 procent rabatt på målning av ytskikt om det beställs att utföras under renoveringen. Golv kan inte bytas i samband med renoveringen utan behöver utföras innan eller efter, då utan rabatt.

Har du frågor?

Här har vi samlat de vanligaste frågorna och svaren. Hittar du inte svar på din fråga så når du oss på mejl ombyggnad@lkf.se eller telefon 046-35 85 00  Vi ser fram mot ett bra samarbete under ombyggnadsprojektet! 

Vill du hålla dig uppdaterad på vad som händer med ombyggnaden?

Du som bor på Sunnanväg 2 och 4 samt Gråvädersvägen 2 och 4 kan anmäl dig till vår nyhetsmejl för ombyggnaden. Då håller vi dig uppdaterad på vad som händer i projektet.

Anmälan till vår nyhetsmejl

Så hanterar LKF personuppgifter

 

SV_Finansieras_av_Europeiska_unionen_RGB_POS.png

Statligt investeringsstöd för energieffektivisering i flerbostadshus finansieras delvis genom medel från EU:s återhämtningspaket, kallat NextGenerationEU (NGEU). som syftar till att reparera de akuta ekonomiska och sociala skadorna till följd av spridningen av covid-19.